Kære politikere
Vi, de lokale foreninger og sociale aktører i Nordvest, vil blot ønske jer held og lykke med de igangværende budgetforhandlinger.

I har været fantastisk lydhøre i vores ønske om at styrke foreningsliv i et socialt udsat boligområde i Nordvest - og vi er ekstremt taknemmelige for at I bestilte et budgetnotat på "Foreningsbase på Tagensbo Skole".

Vi håber I fortsat vil kæmpe for Foreningsbasen på Tagensbo Skole, for foreningerne og børn og unge i Nordvest. For os at se er det et perfekt eksempel på, at vi udnytter kommunens eksisterende kvadratmeter i stedet for at bygge helt nye bygninger. Og det er samtidig et tiltrængt socialt initiativ, der styrker foreningernes virke over for sårbare børn og forældre.

Tak til de Borgmestre, politikere fra BR, politiske udvalg og lokaludvalg, som har vist interesse i projektet
Borgmestre: Mia Nyegaard, Jakob Næsager og Line Barfod
Politikere fra Nordvest: Katrine Kildgaard, Laura Rosenvinge, Claus Buch, Dan Kreutzfeldt, Jean Thierry

Børne-Ungdomsudvalget: Andreas Keil, Cille Hald Egholm, Emil Sloth Andersen, Gorm Gunnarsen, Katrine Hassenkram, Knud Holt Nielsen, Mathilde Kastbjerg, Rasmus Steenberger, Sofie Seidenfaden

Kultur-Fritidsudvalget: Bente Møller, Frederik W. Kronborg, Karina Bergmann, Kashif Ahmad, Klaus Mygind, Lars Weiss, Louise Theilade Thomsen, Niels Peder Ravn, Stine Toft

Øvrige: Troels Christian Jakobsen, Birgitte Kehler Holst

Mvh hilsen den lokale Nordvest-organisering bag Foreningsbase på Tagensbo Skole, Copenhagen City Taekwondo Klub, Krumspring, Lundehus Basketball, Street Society, Københavns Trampolinklub, Forældrenes Børneklub, Brug Folkeskolen - Fonden for Socialt Ansvar, Tagensbo Skole, Beboerprojekt Nordvest, arbejdsgruppen for Kvarterhuset (Områdefornyelse Bispebjerg Bakke) og Bispebjerg Lokaludvalg.