Klubnyheder

Turkish Open 2016

25. februar 2016, 16.18

CPH City havde 6 deltagere til dette stævne, som talte over 1500 deltagere. Med så mange deltagere, må niveauet også forventes at være temmelig højt. Stævnets organisering var en smule kaotisk, specielt omkring vejning, men ellers var det en god dommerstandard.

På førstedagen var det seniorerne der var i kamp. Desværre blev det ikke til medaljer, da både Casper og Arielle tabte første kamp knebent (Ari med 1 point og Casper efter en golden round)

Dag 2 var det vores eneste junior der skulle i kamp. Hele 6 kampe var der til Guldmedaljen, så det blev ikke let. Nicolai leverede en fantastisk indsats, og kæmpede taktisk og teknisk med et super samarbejde med Farooq. Det hele gik op i en højere enhed, og selv om Nicolai var den mindste (vægt og højde) i vægtklassen (efter nyligt at være rykket en klasse op), var guldet hjemme.

3 dag var det vores 2 kadetter der skulle i kamp. Ilyas i sin første store turnering. Han startede rigtig flot ud med at lave et baglæns hovedspark og dermed en føring på 4-0. Desværre bar resten af kampen præg af at modstanderen pressede på qua sin størrelse og vægt. kampen endte 4-7 i modstanderens favør.

Sidste mand på dagen var Thomas, som også er rykket en klasse op. Derfor var der lidt nervøsitet om hvordan det ville gå, da modstanderne var næsten et hoved højere. Thomas havde en fantastisk dag og viste en viljen til sejr. 3 kampe og Thomas også var hjemme med en Guld.


Klubnyheder