Klubnyheder

Det var 2015

30.12.2015

Kære alle

Så er året ved at være slut. Et fantastisk år for klubben med mange gode oplevelser.

Det er en fornøjelse at se alle de unge mennesker udvikle sig i et tempo, som er kontrolleret hvilket giver en harmoni i forhold til ikke at være under stress, men være i balance med sig selv og dermed at kunne have overskud til andet end træning.
Mennesker i balance performer bedst!

Mange ting er sket i Forbundet, som har haft direkte indflydelse på klubben, men vi har alligevel klaret skærerne. Der er kommet nye venskabsklubber uden for Danmark (Gurumu England), men også inden for Danmark har vi fået et samarbejde om at stå med EV, der rummer nogle af de bedste udøvere. Fremtiden for klubben er dog stabil og helt efter planerne. Vi kigger fortsat IKKE på resultaterne, men arbejder efter et princip om at fokusere på processerne - det andet er "blot" et følgeprodukt.

Sportsligt har det været et fantastisk år, hvor specielt Casper og Arielle har gjort sig bemærket ved at tage medaljer ved de internationale G-turneringer i år, samt at kvalificere sig til U21 EM. Dog skal hele kampholdet have en super ros for at præstere fantastisk - specielt til Wonderful hvor vi med ganske få deltagere alligevel havde 8 finaler og dermed sikrede os en 3. plads i klubturneringen, og igen til DM, hvor vi opnåede en sikker 4. plads - igen med 8 finaler ud af 11 mulige.

Get2Sport viste også, at klubbens helt små kan være med - Selv om resultaterne kunne have været bedre, så fik klubben pokalen for BEDSTE SAMMENHOLD, hvilket jo beviser at den ånd Laila og jeg forsøger at give videre også afspejler sig igennem vores trænere ned til de mindste elever. Dét er grundlaget for succes.

Ud over dette glemmer jeg heller ikke, at klubben blev kåret som Årets forening af DGI København for arbejdet med "Børn med særlige behov". Dette er igen bevis for, at klubben holder fast i principperne om at skabe ikke kun et Talentudviklingsmiljø for eliten, men også formår at tage fat i områder, som giver mening rent menneskeligt. Her skal rosen også gå til Nadia, som har været en stabil underviser på holdet og skabt et hold af engagerede børn. Holdet er et bevis på det fornuftige samarbejde som Tagensbo Skole, Merethe fra DGI samt Cph City indgik for lidt over 2 år siden. Projektet fortsætter og nu med nye spændende aktører.

Jeg vil sidst gerne takke alle klubbens fantastiske elever, trænere og forældre for at have bidraget til at bære klubben til der hvor vi er idag, men mest af alt vil jeg gerne takke LAILA for altid at stå ved min side. Både når jeg skal løftes, men også når jeg skal hives ned på jorden igen. Et bevis på at der bag mig står et fantastisk menneske, som aldrig har svigtet.
Jeg glæder mig til at se 2016 udfolde sig, glæder mig til at se alle de små og store udvikle sig som mennesker og mest af alt glæder jeg mig til at vi går ind i det nye år sammen. Sammen er vi stærke!

Godt Nytår til alle - pas på jer selv.

Kærlig hilsen

Farooq Rashid
Headcoach
Copenhagen City Taekwondo Klub