Klubnyheder

God Jul og Godt Nytår. Vi ses den 7. januar 2019

19. december 2018, 23.42

Kære alle

Så er vi ved at nå årets slutning, og jeg vil benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtig God Jul og Godt Nytår. Til jer der ikke fejrer dette ønsker klubben en god ferie. Kom godt ind i det nye år.

Det har været et fantastisk år for vores lille klub. Vi har fejret vores 5 år som forening. 

Vi har været rundt omkring verdenen i forbindelse med de elever, som har klaret de krav der var til at tage med til EM for seniorer og EM for kadetter. Årets største succes var dog uden tvivl, den samlede indsats fra de bedste elever i klubben ved de Danske Mesterskaber. Der deltog 11 elever, alle 11 kom i finalen, og af disse fik klubben 6 DANMARKSMESTRE, og dette gjorde at klubben nu er rykket fra en 5 til den 3 bedste klub på kampsiden i Danmark. Vi håber på, at vi kan få flere til at interessere sig for kampsiden, og fortsætte med at træne Taekwondo, til de er dygtige nok til at repræsentere ikke blot klubben, men også DANMARK i udlandet. Det kræver dog, at man som forældre dedikerer sig til sine børns sport og bakker op, men også fastholder dem i sporten, så det ikke bliver til en prøve og så skal vi prøve noget andet. Det tager ca. 10 år, før man mestrer sporten på nationalt niveau, og ca 15 år hvis man vil være den bedste uden for Danmark.

At opnå noget med sin sport kræver mest af alt DEDIKATION, FORÆLDREOPBAKNING og TRÆNINGSMILJØET. Copenhagen City Taekwondo Klub har det hele. 

I forhold til økonomi, så er Taekwondo som foreningssport ret billig. Det koster 134 kr. om måneden for børn, at gå til sporten hos os.  Det børnene får for de penge, er ikke noget der kan købes andre steder: Disciplin, Respekt for andre mennesker, Selvtillid, God fysisk form, Et sundt liv og VIGTIGST af alt, en sund fritidsinteresse, som holder dem væk fra gadens hårde miljø.

Jeg håber, at jeres børn vil være i VORES klub i mange år, og på den måde få et godt fundament til livet.

Rigtig godt nytår

Copenhagen City Taekwondo Klub 
Sabumnim Farooq

Klubnyheder