Klubnyheder

Medalje ved Turkish Open

25. februar 2015, 14.19

Ved det nyligt afholdte Turkish Open, fortsætter klubbens elever med at markere sig på den internationale bane.

Klubben stillede op med 3 deltagere: Arielle Malveda, Casper Morild og Emil Vedel.

Arielle kæmpede rigtig flot og havde en sikker sejr i første kamp. I anden kamp mødte hun en rutineret pige fra Aserbajdsjan. Kampen bliver vundet i golden round med et flot hovedspark. I tredige kamp møder Arielle Cypern, som er rangeret som nr 1 på verdensplan. Desværre bliver Arielle skadet under et fald tidligt i kampen og af sikkerhedshensyn trækkes hun. Dog flot med 2 sejre i sit første seniorstævne.

Casper fik en hård dag, da der ventede ham 6 kampe, hvis han gik hele vejen. Det bliver Caspers bedste stævne nogensinde og frem til semifinalen, mødte han 3 der har ligget på top 20 på verdensplan - heraf bla. en tidligere Europamester(2012). Ved at holde hovedet koldt formåede han at komme frem til semifinalen.
Semifinale blev desværre slutningen for denne gang og en helt igennem velfortjent bronzemedalje i Caspers første udenlandske stævne som senior. 
Målsætningen om at kvalificere sig til U21 EM senere i år er lidt tættere på.

Emil startede hårdt ud mod en engelsk landsholdskæmper der, trods Emils føring med 4 points i første omgang, viste sig at være en tand bedre på dagen. I taekwondo sporten går det hurtigt, og der skal meget få fejltrin til før man bliver straffet. Emil kæmpede med hjertet, men det var desværre ikke nok.

Klubnyheder