Klubnyheder

Kadet EM 2018

9. december 2018, 21.45

Kadet EM fandt i år sted i Valencia, Spanien.

Fra Copenhagen City deltog Ilyas Torkhani sammen med sin coach. Ilyas har haft en hård, men god forberedelse forud for stævnet, og virkede på kampdagen helt på toppen.  Kampen starter fint, og Ilyas og den tyrkiske kæmper skiftes til at score point. En ret spændende kamp, som først bliver afgjort i sidste sekund - bogstaveligt talt.

som det ses nedenfor, er tiden netop løbet ud, og Ilyas er bagud 19-22. Han når at ramme modstander i ansigtet, hvilket ville have givet ham 5 points - og dermed sejren. Desværre var heldet som sagt ikke med os.Dette er dog ikke en afslutning, og heller ikke den måde vi ser det på. Ilyas viste at han kan være med på dette niveau, og fra 1.1.2019 begynder en ny rejse. Denne gang som juniorkæmper. 

Et skifte fra en aldersklasse til en ny er aldrig let, men både vi og Ilyas selv ved hvad der venter, og han er klar til nye udfordringer.

Nu er det lidt ned i tempo og januar måned venter den første udfordring, hvor Copenhagen City tage ti Keumgang Open med et lille team.

Tak til alle for støtten.

Sabumnim Farooq

Klubnyheder