Klubnyheder

DM 2018

18. november 2018, 17.00

Lørdag den 17. november 2018 var det tiden for det årlige DM, der denne gang blev afholdt i Solrød. Klubben stillede denne gang med 11 kæmpere i alle kategorier.

Vi havde to børnekæmpere med, der begge fik debut til DM. 


Nikola mødte i sin første kamp en modstander fra tidligere, og denne gang vandt Nikola meget sikkert over ham. I finalen ventede en ny modstander, der ikke kunne stille noget op over for en klogt kæmpende Nikola. To fine sejre på 10-0 og 9-4 og en yderst velfortjent guldmedalje til Nikola. Tillykke med første DM-guld. Nu venter cadet-rækkerne  


Zainab havde kun en enkelt kamp til dette stævne. Hun mødte en velkendt modstander, som hun aldrig har tabt til tidligere, men denne gang taber hun knebent med et enkelt point. Ærgerligt men fin sølvmedalje til Zainab. Du skal nok komme igen.

Vi havde også til dette stævne tre cadetter med.


Emilie fik ligeledes sin debut i en vægtklasse med kun to tilmeldte. Hun mødte en urutineret kæmper fra Rødovre og vandt sikkert med ikke mindre end 40-2. Stort tillykke med guldet.


Ibrahim havde tre kampe til guldet. Han mødte i første kamp Rødovre og lavede teknisk knockout. I anden kamp ventede en tidligere DM-mester fra Frederikssund, der dog intet kunne stille op mod en godt kæmpende Ibrahim, der vinder 27-11. I finalen ventede igen-igen en stærk modstander fra Albertslund, der senere på måneden skal til EM. Ibrahim gjorde det godt, men tabte desværre finalen. En flot sølvmedalje til ham.


Ilyas havde ligeledes tre kampe til guldet. I første kamp mødte han en færøsk modstander, der blev stoppet med et teknisk knockout. I næste kamp ventede Albertslund, der heller ikke denne gang kunne stille noget op over for Ilyas, der vandt 23-15. I finalen ventede en ny modstander fra Albertslund. Han kunne heller ikke stille noget op, og Ilyas vinder sikkert 21-10. DM-guld for fjerde år i træk. En imponerende præstation i sig selv!

Hos juniorerne havde vi ligeledes tre kæmpere.
Micaela havde ingen modstander i sin egen vægtklasse, så hun rykkede op for at få en kamp. I hendes finale ventede en langbenet kæmper fra Rødovre, der på dagen var en lidt for stor mundfuld for Micaela, der traditionen tro var yderst eksplosiv og eksperimenterende kæmpende. Micaela tabte desværre guldet, men hun imponerede dommerne, så hun yderst velfortjent fik tildelt fighterpokalen for bedste junior female fighter. Stort tillykke!!


Peter var i en direkte semifinale, hvor han hurtigt viste hvem af de to, der er bedst. Et flot teknisk knockout på 31-11. I finalen ventede en stærk modstander fra Albertslund. Det var en meget tæt kamp, men til sidst trak modstanderen det længste strå, og Peter tabte knebent. En flot sølvmedalje til Peter. Flot kæmpet, Peter!


Thomas havde kun en enkelt modstander i sin vægtklasse. Han har tidligere haft svært ved at komme ind på livet af ham, men denne gang viste Thomas sit store potentiale og flotte teknikker, og han kæmpede en rigtig flot kamp, der desværre blev tabt. Superflot især når man tænker på, at modstanderen lige er kommet hjem fra U-21 mesterskabet med to sejre i bagagen. Flot sølvmedalje til Thomas.       

Vi havde ligeledes tre seniorer med.
Louise havde tre kampe til guldet, og hun viste fra start til slut vilje, gejst og målrettethed. Kvartfinalen endte med et teknisk knockout mod Nørrebro, der intet kunne stille op mod en suveræn Louise. I semifinalen ventede Frederikssund, der prøvede at skrige sig til en sejr. Lige lidt hjalp det. Louise viste sin styrke og kørte sejren sikkert hjem med cifrene 22-11. I finalen ventede en tidligere medaljevinder til EM, men heller ikke hun kunne stille noget op mod Louise, der professionelt kørte sejren hjem med et teknisk knockout på 25-5. Fantastisk flot præstation af Louise, der dagen i gennem viste, at hun VILLE vinde – og dermed vandt en yderst velfortjent guldmedalje for andet år i træk.


Casper C (CC) havde en travl dag med både at sekundere kæmpere fra en anden klub samtidig med, at han selv skulle kæmpe. Semifinalen blev en hård fight mod Odense, men Casper viste sit store potentiale og kørte sikkert sejren med cifrene 34-22. I finalen lavede CC et teknisk knockout og vandt med cifrene 25-5. Rigtigt flot kæmpet af CC, der undervejs kæmpede med skader, og en yderst velfortjent guldmedalje til samlingen.


Casper var vores sidste kæmper. De var kun to i vægtklassen, så han var i en direkte finale. De to første runder var tætte, men i tredje runde trak Casper fra og sluttede suverænt af med at lave et teknisk knockout. Flot kæmpet af Casper og meget imponerende, da vi efter kampen fandt ud af, at han i kampens hede var blevet skadet og dermed kæmpet med et skadet knæ. Det må siges at være fightervilje! Stort tillykke med DM-guldet.


Samlet set blev det altså til 11 finaler ud af 11 mulige; seks guld- og fem sølvmedaljer. Derudover en fighterpokal til Micaela. Yderst imponerende præstation, der ikke bliver mindre af, at klubben samtidig bliver tredje mest vindende klub efter Rødovre med 30 kæmpere og Albertslund med 25 kæmpere. Kvalitet fremfor kvantitet 


Stor tak til trænerteamet bestående af Sami, Laila & Farooq. Og til vores fysioterapeut Sara, der havde en småtravl dag på kontoret, samt til venner og familier i klubben, der alle var med til at gøre det til en fantastisk og spændende dag.


Nu venter en velfortjent pause for langt de fleste, før en ny kampsæson venter i det nye år. Ilyas og Farooq har dog en sidste opgave, inden de kan ”gå på ferie”, da de om 10 dage rejser til cadet-Em i Spanien. Rigtig god tur til jer 

Klubnyheder