Klubnyheder

Wonderful 2018

26.08.2018

Hermed et fyldigt referat fra stævnet.
skrevet af Halima

Lørdag den 25. august deltog klubbens kamphold til årets Wonderful-stævne, der markerer starten på en ny sæson. Vi havde 9 kæmpere afsted i alle aldre.


Klubbens eneste børnekæmper var Nikola. Det var kun hans andet stævne som avanceret kæmper, og han mødte i første kamp en stærk svensk modstander, der på dagen var stærkere end Nikola, som derfor taber knebent. Kom igen, Nikola.

Vores seniorhold bestod denne gang af Louise og Casper. Louise mødte en norsk kæmper, der gav Louise kamp til stregen. Louise kæmpede godt, men nordmanden var i dag den stærkeste. Kom igen, Louise.


Casper var i sin første kamp meget overlegen, og han vinder kampen med et teknisk knockout, da han er foran med 30 points. I finalen ventede en mere erfaren og stærk kæmper, og det blev en særdeles spændende og medrivende kamp. Casper kommer bagud med en del points, men får lavet dagens flotteste comeback og får vendt kampen. Desværre holder føringen ikke, og Casper tabte finalen i sidste sekund. Kom igen, Casper. Det bliver spændende til DM at se en eventuel revanchekamp.

Klubben havde tre juniorer med. Micaela kæmpede et brag af en kamp, hvor hun ikke holdt igen med flotte (og vanvittige) detaljer. Hun mødte en dygtig kæmper, der tidligere har deltaget i VM, men Micaela gjorde sit til en spændende og god kamp. I slutningen af kampen kommer hun desværre til skade med sin skulder efter et sindssygt spark, men hun formår alligevel at gennemføre kampen, som hun taber til sidst. Flot ninja-indsats af Micaela.


Peter mødte i sin første kamp en stærk kæmper. Det blev en meget tæt kamp, og Peter kæmpede taktisk og klogt, men i kampens sidste 20 sekunder kan han desværre ikke længere holde stand, og han taber kampen knebent. Kom igen, Peter.


Thomas har været lang tid væk fra kampbanen, og man kunne tydeligt mærke, at han var meget sulten efter at kæmpe. Hans første modstander kan intet stille op, og Thomas vinder sikkert 29-20. Han laver eksempelvis to meget flotte baglæns cirkelspark, der giver fem points stykket. I næste kamp møder Thomas en hård modstander, der i dag var for stærk for ham, men som han sagtens kan kæmpe op med næste gang.

Vi havde ligeledes tre cadetter med. Det var Emilies første stævne som cadet, og hun lagde stærkt ud mod en underlegen modstander. Emilie lukker kampen med et teknisk knockout. I finalen ventede en klart bedre og mere erfaren kæmper. Emilie gør det godt, men kan ikke stille noget op over for den mere erfarne kæmper, og hun taber desværre finalen. Kom igen, Emilie.


Ibrahim havde mulighed for tre kampe. Første kamp lukker han på 20 sekunder, da den norske modstander ikke kan fortsætte efter at have mødt Ibrahims slag på vesten. I næste kamp ventede en anden nordmand. Han kunne heller ikke stille meget op over for Ibrahims hurtige spark, og kampen ender 22-6 i dansk favør. I finalen ventede en modstander med to års mere erfaring i cadetrækken. Ibrahim gør det superflot, men det er ikke nok i dag. Ibrahim taber 14-20 efter en rigtig flot indsats. Sejren skal nok komme.


Ilyas havde ligeledes mulighed for tre kampe. I første kamp stod han over for Finland, der hurtigt blev lukket ned. Ilyas laver et teknisk knockout og vinder 29-4. I næste kamp ventede en modstander fra Albertslund. Efter en stille og rolig første runde øger Ilyas tempoet, og modstanderen kan ikke stille noget op over for en klogt kæmpende Ilyas, der fortjent vinder 17-5. I finalen ventede en ny finne, der var stærkere end den første. Det blev en tæt finale, men Ilyas kontrollerede den fra først til sidst, og han vinder guld for andet år i træk. Sejrene i dag er endvidere årsag til, at Ilyas har klaret kvalifikationskravene til Cadet-EM senere på året. Stort tillykke.

Samlet resultat:

Guld:
Ilyas

Sølv:
Casper
Emilie
Ibrahim

Bronze:
Nikola
Micaela
Louise
Thomas
Peter

Stort tillykke til alle kæmperne for de gode kampe og fine resultater. Det bliver spændende at følge jer videre frem. Næste stævne er Polish i september måned, hvor klubben sender tre kæmpere afsted. Derudover skal Micaela på træningslejr i Italien, og så venter Rødovre Cup i oktober. 


Stor tak til de to engagerede super-coaches Sami og Farooq og til vores holdleder Lars, der havde godt styr på alle kæmperne.


Det var dejligt at se venner og familie af taekwondo-familien stille op som supportere, streamingseksperter og ellers bare bidrage til den gode stemning. 


Vi ser frem til næste stævne 🙂