Klubnyheder

Malmø Open 2017

22. april 2017, 22.44

Klubben har haft et blandet kamphold afsted til dagens stævne i Malmö. Både begyndere og lidt mere rutinerede kræfter og ligeligt fordelt med 5 piger og 5 drenge.

På begyndersiden havde Axel sin internationale debut samt hans første rigtige stævne. Han vandt sin første kamp i sudden, men måtte se sig slået i den næste. Axel kommer hjem med en flot sejr i bagagen samt en masse erfaring.

Mie var uheldig og møder en stærk svensker i sin første kamp, som hun desværre taber. Ligeledes en masse erfaring med hjem til hende.

Zainab vinder sin første kamp meget overlegent, men hun må desværre se sig slået i semifinalen. Hun får en fortjent bronze med hjem.

Nikola var vores sidste begynderkæmper. Han havde fire kampe og vandt dem alle. En stor velfortjent guldpokal med hjem til Nikola, og denne gang var hans sejre meget sikre og fortjente.

Af de lidt mere rutinerede kæmpere havde vi blandt andet Emilie med. Hun havde en enkelt kamp, som hun vandt suverænt. Guld med hjem til hende.

Både Micaela og Sara var i dagens anledning rykket en vægtklasse op, og som altid kan det være lidt svært i starten. Micaela mødte en stærk dansk kæmper, som tidligere har været udtaget til EM. Hun kæmpede godt og gjorde, hvad hun kunne, men i dag var den anden kæmper stærkere, og Micaela taber desværre kampen og får dermed en sølvmedalje ned hjem. Sara var oppe mod en tung nordmand og kommer desværre ikke rigtigt i gang med kampen, som hun taber. Denne gang bliver det til en bronze.

Ibrahim var ikke helt tilfreds med ikke at skulle kæmpe på elektronisk vest, og man kan godt forstå hans frustration, når man ser på dagens kamp. Han blev i den grad udsat for svensk hjemmebanefordel og taber meget ufortjent. For en gangs skyld må Ibrahim nøjes med bronze.

Thomas havde i dag tre kampe. Han får to fine sejre til at starte med, men møder i finalen en taktisk nordmand, der til allersidst i kampen formår at komme foran samt afholde Thomas fra at score point. Thomas taber knebent og får dermed en flot sølvmedalje med hjem.

Ilyas var i dagens anledning også rykket op i vægt og havde tre kampe. En lidt nervøs første kamp bliver vundet knebent, men Ilyas fortsætter den gode linje i 2017 og vinder sikkert de to næste kampe. En velfortjent guldpokal med hjem ☺

Kort fortalt, så kom holdet hjem med 3 guld, 2 sølv, 3 bronze samt 2 kæmpere med en masse ind på erfaringskontoen. Stort tillykke til alle kæmpere, deres familier og coaches.

Tak til alle for endnu en hyggelig stævnedag med CPH City ?

Klubnyheder