Klubnyheder

Belgien Open 2017 - Resultater

23.03.2017

Hermed lidt resultater fra Åbne Belgiske 2017.

Tak til støtten, både fra teamet og de der fulgte med hjemmefra.

På senior niveau havde vi kun Casper og Louise.

Selvom Casper havde en god præstation, tabte han desværre anden kamp. Casper er i en god udvikling, så han kommer stærkt igen til næste turnering.

Louise måtte trække sig på grund af skader fra Dutch Open, og da hun har kvalificeret sig til den U21 EM (og også til VM), var der ikke nogen grund til at tage en risiko.

Næste kæmper var Nicolai, der nåede til semifinale efter 3 gode kampe. Han blev dog nødt til at trække sig på grund af skader i begge fødder. Desværre betyder skaderne at han i samråd med sine trænere må sige farvel til U21 EM, da han har brug for at komme sig. Han har masser af tid at nå sine drømme i.

Ilyas vandt en spændende første kamp, selvom modstanderen var et hoved højere. I anden kamp mødte Ilyas en dygtig tunesisk kæmper, som i sidste 10-15 sekunder fik føringen, og som han så var god til holde. Ilyas udvikling går i den rigtige retning, og hans præstationer bliver bedre og bedre for hvert stævne.

Peter vandt den første kamp, men tabe til en fighter, der var lidt stærkere. Det var Peters første stævne for klubben, og vi glæder os til at se ham udvikle sig det næste års tid.

I Micaela's første kamp møder hun en kæmper, som hun vandt over til Nordiske Mesterskaber. Hun ville have revanche, men Micaela kæmpede klogt og igen kunne hun stå som vinder af kampen. Anden kamp var hård og faktisk taber hun i de sidste 5 sekunder af kampen. Dejligt at se hendes proces og udvikling - så sejrene skal nok komme.

Thomas var den sidste der var med. Han starter med at skulle møde en tidligere Kadet Verdensmester fra 2015 i sin første kamp. Denne startede kampen med at være ret så selvsikker, men efter første runde fører THOMAS med 5 - 0. Kampsystemet er lavet om, så man kun registrerer elektroniske hovedspark, og selvom Thomas rammer sin modstander to gange i ansigtet, får han desværre ikke nogen point, og igen taber vi en ret tæt kamp i de sidste 2 sekunder.

To stærke konkurrencer, hvor Laila og jeg er glade for at se den overordnede præstation af hele teamet.

Vi er også stolte af Sami, der gør et flot arbejde som træner og coach, og har en god udvikling inden for dette område.

Vi er stadig på rette spor, hvilket er det vigtigste