Klubnyheder

Ikke det resultat vi forventede - men masser af erfaring.

14.03.2017

Nogle gange går det bare ikke som planlagt - Det var tilfældet med Åbne Hollandske.

Forventningerne til at vi fik et godt resultat var høje, men stævnet havde mange stærke nationer med, så det var ikke nogen let opgave.

Teamet er pt. ramt af småskader, som desværre også har en indvirkning på resultatet.

Peter skulle have haft sin debut for klubben, men en rygskade tvang han desværre til ikke at kæmpe denne gang, men vente til Åbne Begiske, næste weekend.

Nicolai har døjet med en skade siden German, men får alligevel kæmpet 4 flotte kampe og taber desværre kvartfinalen. Nicolai er med ved Åbne Belgiske.

Louise lægger ud med en god og sikker første kamp, men desværre møder hun en tidligere modstander, som er ret stærk. Selv om Louise fører i starten, så presser den anden på, og Louises skade i knæet hæmmer hendes præstation. Dog en ok indsats forud for U21 EM. Louise er dog ikke kæmper ved Åbne Belgiske.

Laura, som tidligere på måneden har pådraget sig en skade, kæmper dog super flot, men taber kampen knebent. Flot comeback og mange gode ting at tage med fra kampen. Laura er med ved Åbne Belgiske.

Arielle har en ret svær lodtrækning, og møder Tyrkiet i første kamp. Ari får desværre en skade i ryggen og det er med til at trække hendes tempo ud af kampen. Selv om hun gør hvad der er muligt, så er der ikke noget at gøre og det bliver med Tyrkiet som vinder.
Ari er ikke med ved Åbne Belgiske.

Casper kæmper mod Spanien i sin første kamp, og kommer desværre sent igang. Han får dog hurtigt udlignet med to flotte hovedspark, men efter en spændende kamp er det desværre den anden der tager sejren med hjem. Casper er med ved Åbne Belgiske. (Casper i et flot spark til hovedet)Alt i alt, så er der masser af erfaringer at tage med tilbage, men ikke nogen medaljer i denne omgang.

Næste update bliver efter Åbne Belgiske.

Her er Teamet:
Ilyas Torkhani
Micaela Volpe
Thomas Bjelstrand
Peter Garde
Nicolai Andresen
Casper Morild
Laura Zapata

Vi ser frem til endnu en weekend i Taekwondoens tegn.