Klubnyheder

Update - siden sidst: Polish og Riga Open

14. oktober 2016, 16.45

Kære alle

Det er lidt siden jeg skrev om hvad der sker i klubben, men here goes:

Vi har været til Polish Open og Riga Open, for at få erfaringer i de internationale kampbaner. Det er vigtigt for vores elever, at der optjenes rankingpoints, så man ikke render ind i de bedste i ens vægtklasse allerede fra start. Rankingpoints benyttes til at rangere kæmperne. Lige nu har vi nogle kæmpere der ligger godt, og er på vej op af ranglisten...stille og roligt :)

Resultaterne fra Polish Open var følgende:
-Arielle vandt sin første kamp, men tabte til sin rival fra Belgien i Golden round.
-Casper vandt første kamp, men måtte se sig besejret af en kæmper der var bedst på dagen.
-Louise vandt første kamp, men tabte til en stærk russer, som senere vandt turneringen
-Ilyas kæmpede godt, men desværre var hans modstander stærkere end ham. Det er en hård indlæringskurve, når man er førsteårs kadet.

Resultaterne fra Riga Open
Det var første gang klubben deltog ved denne turnering, så vi var spændte på niveauet.

Denne gang var det følgende der skulle på banen:
-Casper Christensen, som vandt en overbevisende kamp med 24-12. Desværre var han så uheldig, at han brækkede tommelfingeren. Absolut en helt acceptabel indsats.
-Casper Morild vandt første kamp i en alt for spændende Golden round, men kæmpede fantastisk godt. I sin anden kamp mødte han viceeuropamesteren fra Polen, men Casper viste ikke nervøsitet, og kæmpede igen en fantastisk kamp. Desværre var det lige uden for medaljerækkevidde.
-Louise mødte en stærk kæmper fra Norge, og gjorde hvad hun kunne på banen. Desværre fik nordmanden 5 points ind på slag, hvor nogle af dem var ret tvivlsomme.

Alle eleverne viser, at Copenhagen City bevæger sig i den rigtige retning, i forhold til at følge udviklingen. Vi har et stærkt team, men mest af alt har vi et sammenhold, som skaber nogle rammer for en sund udvikling, med eleverne i fokus. Alle arbejder professionelt og målbevidst om at skabe resultaterne - ikke alene for ens egen skyld, men fordi man vil repræsentere TEAMET.

Næste opgave er Rødovre Cup, hvor en del af de yngre elever skal på banen. Dette sker lørdag den 23. oktober i Rødovre Hallen.

Vi glæder os til at se de "små" i aktion.

Sabumnim Farooq

Klubnyheder