Klubnyheder

Wonderful Copenhagen Tournamet - Del 2

24. august 2016, 15.47

Bedre sent end aldrig, men her følger resumeet af søndagens begivenheder i Valbyhallen.

Vi havde i alt 7 kæmpere med; 6 børn samt Ismail, der fik sin debut som taekwondokæmper. De var kun to i vægtklassen, så det blev til en enkelt kamp til Ismail. Han gjorde det rigtigt fint og vandt sin kamp med cifrene 6-2. Velfortjent guld til ham, og ikke nok med det, så syntes dommerne også, at han havde gjort det ekstra flot, så han blev også belønnet med en fighterpokal. Stort tillykke!

Hos børnene havde vi Haytam med. Hans første rigtige stævne, men en fin debut, selv om det desværre blev til et nederlag. Lidt erfaring, og så er Haytam helt sikkert med fremme, hvor det er sjovest. Denne gang blev det desværre ikke til en medalje, men de skal nok komme.
Hos pigerne var Jana og Emilie i samme vægtklasse. Heldigvis i hver sin række, således at det først ville være i en eventuel finale, at de kunne risikere at møde hinanden.

Emilie gjorde det fint, men kunne ikke helt få ram på sin modstander, så hun taber sin semifinale og får dermed en bronzemedalje.

Jana var oppe i mod en meget erfaren og dygtig kæmper, der har deltaget i en masse stævner. Jana kæmpede superflot med en fantastisk gejst og viljestyrke, men kunne desværre ikke denne gang vinde over en stærk modstander. Næste gang vinder Jana stensikkert! Bronze til Jana.

Mie havde kun en enkelt modstander i sin vægtklasse, og denne valgte desværre ikke at komme til kampen. Mie vinder uden kamp, men det må da helt sikkert skyldes, at hendes svenske modstander ikke turde møde hende. Guld til Mie.

Zainab var rykket op i vægt, og hun havde denne gang to kampe. Den første vandt hun på et teknisk knockout (pga for stor pointforskel), og i finalen var det så en stærk svensker, der ventede. Zainab var dog en for stor mundfuld denne søndag, og hun vinder overlegent 13-3 i en kamp, hvor det kun gik fremad... Velfortjent guld til Zainab.

Rosinen i pølseenden var Ibrahim, der må siges at være temmelig suveræn i sin vægtklasse. Tre kampe, tre sikre sejre blev det til og en yderst velfortjent guldmedalje til en flyvende Ibrahim.

Sammenlagt blev det altså til 12 medaljer ud af 15 mulige; heraf 9 af guld. Alle finaler blev vundet, hvilket alene er lidt af en præstation.

Klubben blev en samlet toer i det indbyrdes regnskab, hvilket må siges at være et superflot resultat, da vi stiller op med langt færre kæmpere end nummer et. Og det er ikke mange points, vi ligger efter...

Stort tillykke til alle kæmperne, deres familier og ikke mindst deres trænere.
Tak til coach Sami, coach Casper samt coach Mads for yderst kompetente sekunderinger. Også en stor tak til holdleder Hanne, der havde godt styr på tropperne.

Vi ses til det næste stævne.

Klubnyheder