Klubnyheder

Medalje ved Turkish Open

25. feb. 2015, kl. 14.19

Ved det nyligt afholdte Turkish Open, fortsætter klubbens elever med at markere sig på den internationale bane.

Klubben stillede op med 3 deltagere: Arielle Malveda, Casper Morild og Emil Vedel.

Arielle kæmpede rigtig flot og havde en sikker sejr i første kamp. I anden kamp mødte hun en rutineret pige fra Aserbajdsjan. Kampen bliver vundet i golden round med et flot hovedspark. I tredige kamp møder Arielle Cypern, som er rangeret som nr 1 på verdensplan. Desværre bliver Arielle skadet under et fald tidligt i kampen og af sikkerhedshensyn trækkes hun. Dog flot med 2 sejre i sit første seniorstævne.

Casper fik en hård dag, da der ventede ham 6 kampe, hvis han gik hele vejen. Det bliver Caspers bedste stævne nogensinde og frem til semifinalen, mødte han 3 der har ligget på top 20 på verdensplan - heraf bla. en tidligere Europamester(2012). Ved at holde hovedet koldt formåede han at komme frem til semifinalen.
Semifinale blev desværre slutningen for denne gang og en helt igennem velfortjent bronzemedalje i Caspers første udenlandske stævne som senior. 
Målsætningen om at kvalificere sig til U21 EM senere i år er lidt tættere på.

Emil startede hårdt ud mod en engelsk landsholdskæmper der, trods Emils føring med 4 points i første omgang, viste sig at være en tand bedre på dagen. I taekwondo sporten går det hurtigt, og der skal meget få fejltrin til før man bliver straffet. Emil kæmpede med hjertet, men det var desværre ikke nok.

Klubnyheder