Nyheder

Klar til Dutch Open samt udtagelse til VM i Manchester

8. marts 2019, 00.01

Taskerne med udstyr er pakket og klar, og om ikke mange timer drejer klubben afsted til et af de store turneringer der finder sted i Holland.

Teamet består af:

Ibrahim Torkhani

Ilyas Torkhani

Micaela Volpe

Thomas Bjelstrand

Casper Morild

Vi ser frem til et fantastisk stævne.

Den anden store nyhed er, at Casper og Louise begge er udtaget til VM. En stor bedrift tager klubbens alder og antal tager i betragtning.

Det er så 6 år vi deltager i et mesterskab (vi har kun eksisteret i 6 år).

Tillykke til begge, trænerteamet og TEAMET i helhed. Vejen mod VM er kun begyndt.

Succes kan nogen gange være svært!

6. februar 2019, 21.43

Copenhagen City taekwondo klub oplever på nuværende tidspunkt en stor interesse, hvilket jo i sig selv er fantastisk. Dog vil vi gerne balancere kvantitet med kvalitet og derfor er det desværre ikke muligt for optag på vores børnehold. 

I kan skrive jer op, så kontakter vi jer så snart der er en ledig plads. Klik på linket og skriv jer op.

Venteliste

Mvh

Copenhagen City taekwondo klub

God Jul og Godt Nytår. Vi ses den 7. januar 2019

19. december 2018, 23.47

Kære alle

Så er vi ved at nå årets slutning, og jeg vil benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtig God Jul og Godt Nytår. Til jer der ikke fejrer dette ønsker klubben en god ferie. Kom godt ind i det nye år.

Det har været et fantastisk år for vores lille klub. Vi har fejret vores 5 år som forening. 

Vi har været rundt omkring verdenen i forbindelse med de elever, som har klaret de krav der var til at tage med til EM for seniorer og EM for kadetter. Årets største succes var dog uden tvivl, den samlede indsats fra de bedste elever i klubben ved de Danske Mesterskaber. Der deltog 11 elever, alle 11 kom i finalen, og af disse fik klubben 6 DANMARKSMESTRE, og dette gjorde at klubben nu er rykket fra en 5 til den 3 bedste klub på kampsiden i Danmark. Vi håber på, at vi kan få flere til at interessere sig for kampsiden, og fortsætte med at træne Taekwondo, til de er dygtige nok til at repræsentere ikke blot klubben, men også DANMARK i udlandet. Det kræver dog, at man som forældre dedikerer sig til sine børns sport og bakker op, men også fastholder dem i sporten, så det ikke bliver til en prøve og så skal vi prøve noget andet. Det tager ca. 10 år, før man mestrer sporten på nationalt niveau, og ca 15 år hvis man vil være den bedste uden for Danmark.

At opnå noget med sin sport kræver mest af alt DEDIKATION, FORÆLDREOPBAKNING og TRÆNINGSMILJØET. Copenhagen City Taekwondo Klub har det hele. 

I forhold til økonomi, så er Taekwondo som foreningssport ret billig. Det koster 134 kr. om måneden for børn, at gå til sporten hos os. 
Det børnene får for de penge, er ikke noget der kan købes andre steder: Disciplin, Respekt for andre mennesker, Selvtillid, God fysisk form, Et sundt liv og VIGTIGST af alt, en sund fritidsinteresse, som holder dem væk fra gadens hårde miljø.

Jeg håber, at jeres børn vil være i VORES klub i mange år, og på den måde få et godt fundament til livet.

Rigtig godt nytår

Copenhagen City Taekwondo Klub 
Sabumnim Farooq

Kadet EM 2018

9. december 2018, 21.45

Kadet EM fandt i år sted i Valencia, Spanien.

Fra Copenhagen City deltog Ilyas Torkhani sammen med sin coach. Ilyas har haft en hård, men god forberedelse forud for stævnet, og virkede på kampdagen helt på toppen.  Kampen starter fint, og Ilyas og den tyrkiske kæmper skiftes til at score point. En ret spændende kamp, som først bliver afgjort i sidste sekund - bogstaveligt talt.

som det ses nedenfor, er tiden netop løbet ud, og Ilyas er bagud 19-22. Han når at ramme modstander i ansigtet, hvilket ville have givet ham 5 points - og dermed sejren. Desværre var heldet som sagt ikke med os.Dette er dog ikke en afslutning, og heller ikke den måde vi ser det på. Ilyas viste at han kan være med på dette niveau, og fra 1.1.2019 begynder en ny rejse. Denne gang som juniorkæmper. 

Et skifte fra en aldersklasse til en ny er aldrig let, men både vi og Ilyas selv ved hvad der venter, og han er klar til nye udfordringer.

Nu er det lidt ned i tempo og januar måned venter den første udfordring, hvor Copenhagen City tage ti Keumgang Open med et lille team.

Tak til alle for støtten.

Sabumnim Farooq

DM 2018

18. november 2018, 17.05

Lørdag den 17. november 2018 var det tiden for det årlige DM, der denne gang blev afholdt i Solrød. Klubben stillede denne gang med 11 kæmpere i alle kategorier.


Vi havde to børnekæmpere med, der begge fik debut til DM. Nikola mødte i sin første kamp en modstander fra tidligere, og denne gang vandt Nikola meget sikkert over ham. I finalen ventede en ny modstander, der ikke kunne stille noget op over for en klogt kæmpende Nikola. To fine sejre på 10-0 og 9-4 og en yderst velfortjent guldmedalje til Nikola. Tillykke med første DM-guld. Nu venter cadet-rækkerne  Zainab havde kun en enkelt kamp til dette stævne. Hun mødte en velkendt modstander, som hun aldrig har tabt til tidligere, men denne gang taber hun knebent med et enkelt point. Ærgerligt men fin sølvmedalje til Zainab. Du skal nok komme igen.


Vi havde også til dette stævne tre cadetter med.Emilie fik ligeledes sin debut i en vægtklasse med kun to tilmeldte. Hun mødte en urutineret kæmper fra Rødovre og vandt sikkert med ikke mindre end 40-2. Stort tillykke med guldet.Ibrahim havde tre kampe til guldet. Han mødte i første kamp Rødovre og lavede teknisk knockout. I anden kamp ventede en tidligere DM-mester fra Frederikssund, der dog intet kunne stille op mod en godt kæmpende Ibrahim, der vinder 27-11. I finalen ventede igen-igen en stærk modstander fra Albertslund, der senere på måneden skal til EM. Ibrahim gjorde det godt, men tabte desværre finalen. En flot sølvmedalje til ham.Ilyas havde ligeledes tre kampe til guldet. I første kamp mødte han en færøsk modstander, der blev stoppet med et teknisk knockout. I næste kamp ventede Albertslund, der heller ikke denne gang kunne stille noget op over for Ilyas, der vandt 23-15. I finalen ventede en ny modstander fra Albertslund. Han kunne heller ikke stille noget op, og Ilyas vinder sikkert 21-10. DM-guld for fjerde år i træk. En imponerende præstation i sig selv!


Hos juniorerne havde vi ligeledes tre kæmpere.
Micaela havde ingen modstander i sin egen vægtklasse, så hun rykkede op for at få en kamp. I hendes finale ventede en langbenet kæmper fra Rødovre, der på dagen var en lidt for stor mundfuld for Micaela, der traditionen tro var yderst eksplosiv og eksperimenterende kæmpende. Micaela tabte desværre guldet, men hun imponerede dommerne, så hun yderst velfortjent fik tildelt fighterpokalen for bedste junior female fighter. Stort tillykke!!Peter var i en direkte semifinale, hvor han hurtigt viste hvem af de to, der er bedst. Et flot teknisk knockout på 31-11. I finalen ventede en stærk modstander fra Albertslund. Det var en meget tæt kamp, men til sidst trak modstanderen det længste strå, og Peter tabte knebent. En flot sølvmedalje til Peter. Flot kæmpet, Peter!Thomas havde kun en enkelt modstander i sin vægtklasse. Han har tidligere haft svært ved at komme ind på livet af ham, men denne gang viste Thomas sit store potentiale og flotte teknikker, og han kæmpede en rigtig flot kamp, der desværre blev tabt. Superflot især når man tænker på, at modstanderen lige er kommet hjem fra U-21 mesterskabet med to sejre i bagagen. Flot sølvmedalje til Thomas.       


Vi havde ligeledes tre seniorer med.
Louise havde tre kampe til guldet, og hun viste fra start til slut vilje, gejst og målrettethed. Kvartfinalen endte med et teknisk knockout mod Nørrebro, der intet kunne stille op mod en suveræn Louise. I semifinalen ventede Frederikssund, der prøvede at skrige sig til en sejr. Lige lidt hjalp det. Louise viste sin styrke og kørte sejren sikkert hjem med cifrene 22-11. I finalen ventede en tidligere medaljevinder til EM, men heller ikke hun kunne stille noget op mod Louise, der professionelt kørte sejren hjem med et teknisk knockout på 25-5. Fantastisk flot præstation af Louise, der dagen i gennem viste, at hun VILLE vinde – og dermed vandt en yderst velfortjent guldmedalje for andet år i træk.Casper C (CC) havde en travl dag med både at sekundere kæmpere fra en anden klub samtidig med, at han selv skulle kæmpe. Semifinalen blev en hård fight mod Odense, men Casper viste sit store potentiale og kørte sikkert sejren med cifrene 34-22. I finalen lavede CC et teknisk knockout og vandt med cifrene 25-5. Rigtigt flot kæmpet af CC, der undervejs kæmpede med skader, og en yderst velfortjent guldmedalje til samlingen.Casper var vores sidste kæmper. De var kun to i vægtklassen, så han var i en direkte finale. De to første runder var tætte, men i tredje runde trak Casper fra og sluttede suverænt af med at lave et teknisk knockout. Flot kæmpet af Casper og meget imponerende, da vi efter kampen fandt ud af, at han i kampens hede var blevet skadet og dermed kæmpet med et skadet knæ. Det må siges at være fightervilje! Stort tillykke med DM-guldet.Samlet set blev det altså til 11 finaler ud af 11 mulige; seks guld- og fem sølvmedaljer. Derudover en fighterpokal til Micaela. Yderst imponerende præstation, der ikke bliver mindre af, at klubben samtidig bliver tredje mest vindende klub efter Rødovre med 30 kæmpere og Albertslund med 25 kæmpere. Kvalitet fremfor kvantitet 
Stor tak til trænerteamet bestående af Sami, Laila & Farooq. Og til vores fysioterapeut Sara, der havde en småtravl dag på kontoret, samt til venner og familier i klubben, der alle var med til at gøre det til en fantastisk og spændende dag.Nu venter en velfortjent pause for langt de fleste, før en ny kampsæson venter i det nye år. Ilyas og Farooq har dog en sidste opgave, inden de kan ”gå på ferie”, da de om 10 dage rejser til cadet-Em i Spanien. Rigtig god tur til jer 

Årets Engergibundt - stem på en fra Copenhagen City

22. oktober 2018, 20.44

Danmarks Idrætsforbund og Ørsted vil gerne hylde det fantastiske og store arbejde, der lægges i idrætsforeningerne i hele landet. For tredje år i træk uddeler vi derfor prisen Årets Energibundt.


Årets Energibundt går til en frivillig, fx en træner, en holdleder, en stævnearrangør eller en anden, der med en særlig indsats og et særligt engagement bidrager til sammenholdet i foreningen.


Prisen er på i alt 75.000 kroner. 50.000 går til foreningen og 25.000 til modtageren af Årets Energibundt.


Indstil din kandidat på orsted.com/Energibundt senest den 18. nov. Det tager kun to minutter og alle kan indstille en kandidat.

Støt Ilyas til EM 2018 via dette link https://sponsor.me/Ilyastorkhani​​

23. september 2018, 12.52

Som et resultat af et hårdt målrettet og intens arbejde, er det efter mange flotte nationale og internationale medaljer, lykkedes den blot 14-årige kæmper, Ilyas Torkhani fra Copenhagen City Taekwondo Klub i Nørrebro's Nordvest Kvarter, at kvalificere til EM i taekwondo. 


Desværre giver Danske Taekwondo Forbund ikke tilskud til hverken reel forberedelse eller fly, hotel og fortæring til kæmpere og træner når turen går til EM i Spanien i oktober. 

Turen forventes at koste ca.20.000 dkr, som primært går til træningsforberedelse, rejse og hotel for Ilyas og hans coach, Farooq Rashid. 

Vi søger derfor sponsorer, som vil være med til at støtte dette. 

Ilyas har de seneste år følgende resultater: 

2017 


Nordiske mesterskaber: Guld 
Malmø open: Guld 
Wonderfull Copenhagen: Guld 
Riga open: sølv 
Danske mesterskaber: Guld 


2018 
Esbjerg cup: Guld 
German open: Guld 
Malmø open: Guld 
Berlin open: bronze 
Wonderfull Copenhagen: Guld

Alle beløb tæller og vi er taknemmelige for hver en krone.
Støt via dette link: https://sponsor.me/IlyastorkhaniEt ydmygt tak til jer der har støttet indtil videre.

Wonderful 2018

29. november 2018, 19.25

Hermed et fyldigt referat fra stævnet.
skrevet af Halima

Lørdag den 25. august deltog klubbens kamphold til årets Wonderful-stævne, der markerer starten på en ny sæson. Vi havde 9 kæmpere afsted i alle aldre.Klubbens eneste børnekæmper var Nikola. Det var kun hans andet stævne som avanceret kæmper, og han mødte i første kamp en stærk svensk modstander, der på dagen var stærkere end Nikola, som derfor taber knebent. Kom igen, Nikola.


Vores seniorhold bestod denne gang af Louise og Casper. Louise mødte en norsk kæmper, der gav Louise kamp til stregen. Louise kæmpede godt, men nordmanden var i dag den stærkeste. Kom igen, Louise.Casper var i sin første kamp meget overlegen, og han vinder kampen med et teknisk knockout, da han er foran med 30 points. I finalen ventede en mere erfaren og stærk kæmper, og det blev en særdeles spændende og medrivende kamp. Casper kommer bagud med en del points, men får lavet dagens flotteste comeback og får vendt kampen. Desværre holder føringen ikke, og Casper tabte finalen i sidste sekund. Kom igen, Casper. Det bliver spændende til DM at se en eventuel revanchekamp.

Klubben havde tre juniorer med. Micaela kæmpede et brag af en kamp, hvor hun ikke holdt igen med flotte (og vanvittige) detaljer. Hun mødte en dygtig kæmper, der tidligere har deltaget i VM, men Micaela gjorde sit til en spændende og god kamp. I slutningen af kampen kommer hun desværre til skade med sin skulder efter et sindssygt spark, men hun formår alligevel at gennemføre kampen, som hun taber til sidst. Flot ninja-indsats af Micaela.Peter mødte i sin første kamp en stærk kæmper. Det blev en meget tæt kamp, og Peter kæmpede taktisk og klogt, men i kampens sidste 20 sekunder kan han desværre ikke længere holde stand, og han taber kampen knebent. Kom igen, Peter.Thomas har været lang tid væk fra kampbanen, og man kunne tydeligt mærke, at han var meget sulten efter at kæmpe. Hans første modstander kan intet stille op, og Thomas vinder sikkert 29-20. Han laver eksempelvis to meget flotte baglæns cirkelspark, der giver fem points stykket. I næste kamp møder Thomas en hård modstander, der i dag var for stærk for ham, men som han sagtens kan kæmpe op med næste gang.


Vi havde ligeledes tre cadetter med. Det var Emilies første stævne som cadet, og hun lagde stærkt ud mod en underlegen modstander. Emilie lukker kampen med et teknisk knockout. I finalen ventede en klart bedre og mere erfaren kæmper. Emilie gør det godt, men kan ikke stille noget op over for den mere erfarne kæmper, og hun taber desværre finalen. Kom igen, Emilie.Ibrahim havde mulighed for tre kampe. Første kamp lukker han på 20 sekunder, da den norske modstander ikke kan fortsætte efter at have mødt Ibrahims slag på vesten. I næste kamp ventede en anden nordmand. Han kunne heller ikke stille meget op over for Ibrahims hurtige spark, og kampen ender 22-6 i dansk favør. I finalen ventede en modstander med to års mere erfaring i cadetrækken. Ibrahim gør det superflot, men det er ikke nok i dag. Ibrahim taber 14-20 efter en rigtig flot indsats. Sejren skal nok komme.Ilyas havde ligeledes mulighed for tre kampe. I første kamp stod han over for Finland, der hurtigt blev lukket ned. Ilyas laver et teknisk knockout og vinder 29-4. I næste kamp ventede en modstander fra Albertslund. Efter en stille og rolig første runde øger Ilyas tempoet, og modstanderen kan ikke stille noget op over for en klogt kæmpende Ilyas, der fortjent vinder 17-5. I finalen ventede en ny finne, der var stærkere end den første. Det blev en tæt finale, men Ilyas kontrollerede den fra først til sidst, og han vinder guld for andet år i træk. Sejrene i dag er endvidere årsag til, at Ilyas har klaret kvalifikationskravene til Cadet-EM senere på året. Stort tillykke.Samlet resultat:

Guld:
Ilyas

Sølv:
Casper
Emilie
Ibrahim

Bronze:
Nikola
Micaela
Louise
Thomas
Peter

Stort tillykke til alle kæmperne for de gode kampe og fine resultater. Det bliver spændende at følge jer videre frem. Næste stævne er Polish i september måned, hvor klubben sender tre kæmpere afsted. Derudover skal Micaela på træningslejr i Italien, og så venter Rødovre Cup i oktober. Stor tak til de to engagerede super-coaches Sami og Farooq og til vores holdleder Lars, der havde godt styr på alle kæmperne.Det var dejligt at se venner og familie af taekwondo-familien stille op som supportere, streamingseksperter og ellers bare bidrage til den gode stemning. 
Vi ser frem til næste stævne 🙂

Vedholdenhed kræves for at blive den bedste! både fra forældre og børn.

27. juli 2018, 15.53

Jeg deler her en video af nogle 11 årige børn fra Thailand.

Hvad kræves det at blive så dygtig, og ville I gerne have, at jeres børn når dette niveau ?

Først og fremmest handler det om vedholdenhed og opbakning fra forældrene mens børnene er små.

Vedholdenhed betyder, at man ikke giver op når tingene bliver for svære og den lette vej er at starte på noget andet.

Vi som forældre skal lære vores børn at vælge den rigtige løsning, og ikke den letteste. At blive god kræver, at man har lært at ville stræbe efter blive dygtigere - at blive den bedste. Engagementet fra os som forældre er krævet i en høj grad, da der for børnene naturligvis vil være dage, hvor det er mere tillokkende at blive hjemme istedet for at tage til træning. Sker det sidste flere gange, så lærer vi børnene, at man sagtens kan hoppe træningen over - at en træning fra eller til ikke tæller, men desværre er princippet i dette ikke god læring.

De tre ord, som vi lærer eleverne gælder også os voksne:

Indstilling – hvilken indstilling går man ind til opgaven på 

Fokus – Fokus på målet og processen og endelig 

Vilje – viljen til at ville lykkes og ikke giver op når det bliver for svært.

Hjælp os med at jeres børn forstår disse begreber  :)

Naturligvis er det ikke alle der ønsker eller kan lide kampdelen af Taekwondo, hvilket også er helt ok. 
Så træner man fortsat for at lære grundlæggende Taekwondo på motionsbasis.

God sommer!

Sabumnim Farooq

Snart er sommerferien slut, og I får lidt tanker inden starten (13. august)

26. juli 2018, 16.02

Klubben har nu eksisteret i snart 5½ år, og der er fortsat mange børn i Nordvestkvarteret, som er glade for vores tilstedeværelse og engagement. 

Vi er naturligvis klar over, at det kan være svært at fastholde børnene i den samme sport igennem flere år, men de børn der vælger den, vælger den for livet.

I denne sommerartikel vil jeg gerne dele nogle observationer og tanker fra et Taekwondo liv igennem de sidste mere end 30 år.

At gå til en sport handler ikke kun om at være fysisk aktiv, men i lige så høj grad om at få et fællesskab med andre børn og lære at danne kammeratskaber samt opbygningen af mange andre sociale færdigheder, som kan blive vigtige støttepunkter i ens barndom, videre ind i ungdommen og det voksne arbejdsliv. Relationer som i mange tilfælde holder hele livet.

At engagere sig i en forening/sport er også med til at man kan videreudvikle sociale færdigheder der i vores samfund er vigtige kompetencer. For forældre handler det i høj grad om at kunne være med til at sikre grundlaget for ens barns udvikling ved at tage del i foreningslivet. At have et fællesskab med sine børn som rækker ud over det at være forældre.


For mig har sporten været med til at forme mig til det menneske jeg er i dag. Hvis jeg ikke var begyndt til sport, er jeg ikke sikker på at jeg ville have opnået den succes i både mit privatliv og på mine arbejdspladser, som jeg har haft. Som lille havde jeg ikke den store selvtillid og var ikke specielt målrettet. Igennem min sport opnåede jeg at få større selvtillid, bedre fysik, bedre karakterer i skolen pga. bedre koncentration og blev væsentligt mere målrettet. Færdigheder der var nødvendige for mig i sporten, men som også fulgte med over i skolen og senere også i mit arbejdsliv.

Jeg kan ikke nævne en enkelt solstrålehistorie, men rigtig mange igennem de over 30 år jeg har undervist. Dette fordi der har været rigtig mange unge, der startede med at komme til os uden mål og retning, men som nu er endt med gode uddannelser og jobs samt en god indgang til livet.

Det er for mig ikke vigtigt hvilken sport de unge starter på, men vigtigt at de går 100% ind i det. Det kræver, at forældrene ser på den fritidsaktivitet som andet end leg, men en dannelse af et kommende ungt menneske. Det kræver at opbakningen fra forældrene sker i form af opmuntring og vedholdenhed. Giver forældrene op, vil børnene hurtigt finde noget andet de hellere vil... og så noget andet igen de hellere vil.

I vores tilfælde brugte jeg og mine 2 brødre vores energi til, at være blandt nogle af de de bedste. Ved at lære, at kæmpe for at opnå noget gav det os også en erkendelse af, at man ikke kan få noget gratis, men at det koster blod sved og tårer.

Over årerne er der 3 ord der har fæstnet sig, og som vi gerne viderebringer: Indstilling – hvilken indstilling går man ind til opgaven på, Fokus – Fokus på målet og processen og endelig Vilje – viljen til at ville lykkes og ikke giver op når det bliver for svært.

Et råd til forældrene er, at I finder den aktivitet som giver størst værdi for jeres børn. Vær ikke være bange for at lade dem forsøge forskellige aktiviteter, men gør det over et forløb. Lad være med at skifte spor hele tiden, men så vidt muligt køre en sæson til ende før man prøver noget andet. 

Sportens betydning for børnene er i mange familier slet ikke forstået godt nok. Det er en investering med rigtig mange sidegevinster og de penge man giver ud, er nok en af de bedste ”investeringer”, I kan gøre i jeres børns fremtid!Varme hilsner
Sabumnim Farooq

Louise klar sammen med coach Laila til EM2018 - kampdag den 11. maj.

10. maj 2018, 23.21

Klik på billedet og se optakten!

Klar til kampdagen

Malmø Open 2018

24. april 2018, 19.08

Så er teamet til Malmø Open klar til kamp.

Holdet består af både avancerede og begyndere, så det er mange forskellige niveauer der deltager.Kæmpere er følgende:
Axel - begynder
Zainab- begynder
Mie- begynder
Nikola- begynder
Jana - Kadet
Ilyas- Kadet
Ibrahim- Kadet
Sara - Senior
Casper - Senior

Coaches:
Sami
Casper
Louise

Head of Team:
Halima

Fantastisk opbakning til Banko

3. april 2018, 22.22

Kære alle

Glæd jer til en fantastisk dag med masser af præmier.
Der har været mange der vil supportere klubben, hvilket vi er yderst taknemmelige for.

se alle sponsorerne her!

Stor tak til Marianne og Louise, der har fået præmierne i hus.

Vi glæder os!

på vegne af Bestyrelsen
Sabumnim Farooq

Invitation til 5 års fødselsdag

31. marts 2018, 23.58

Kom og vær med til at fejre klubbens fødselsdag den 15. april klokken 16.00 i klubbens lokaler på Tagensbo Skole (Magistervej 4, 2400 KBH NV).


Det har været fem spændende år hvor indstilling, fokus og vilje har sikret både god træning, venskaber og mange sportslige resultateter.


Vi vil gerne fejre dagen med en lille uformel fejring af 5-års dagen, med lidt kage efter søndagstræningen.


For at sikre et stykke kage til alle, bedes i tilmelde jer senest den 8. april via eller email til rashid3105@gmail.com.


Vi ser frem til en hyggelig dag.


Mange sportslige hilsner fra Farooq og Lars

Udtagelse til Senior EM i Kazan, Rusland

31. marts 2018, 23.56

Med stor stolthed kan vi fortælle, at vores Louise er blevet udvalgt til at repræsentere Danmark til Senior Europamesterskabet i Kazan, Rusland.


Som altid er dette også en holdindsats, og selvfølgelig et hårdt arbejde af Louise. Stort tillykke.


Ser frem til forberedelserne :)


Coach team

Turen går til .... Belgien

31. marts 2018, 23.50

Så er sæsonen skudt i gang, og klubbens første stævne står for døren. 
Stævnet er et mindre stævne, som finder sted i Belgien. Klubben deltager med 4 kæmpere:

Ibrahim Torkhani - Debuterer i kadetklassen -37 kg


Ilyas Torkhani - 41 kadet


Peter Garde - 63 Junior


og Casper Morild - 74 Senior

Coaches: Sami og Sabumnim Farooq
Holdleder: Hanne

Resultater DM 2017

31. marts 2018, 23.49

Klubben var afsted med 8 kæmpere, og kom hjem med 8 medaljer:
Guld (og Danmarksmestre) : 

Ilyas Torkhani, 

Thomas Kevin Bjelstrand, 

Louise N. B. Christensen


Sølv :

Laura C. Rojas Zapata

Micaela Volpe, 

Ibrahim Torkhani, 

Nicolai Andresen


Bronze :

Peter Garde


Tak til alle for en god indsats i denne sæson. Vi ser frem til flere spændende stævner og træningstimer i næste sæson.


hilsen


Coach Rashid's

Sæson 2017

22. november 2017, 22.47

Nu er sæsonen forbi, og vi får nu tid til at genoplade batterierne. 


Under hensyntagen til, at dette år har haft så mange udfordringer rundt om i verden  har dette helt sikkert været et godt år for klubben. 


I år deltog vi i 3 store turneringer:
U 21 Europæiske mesterskaber
Senior VM
Junior Europæiske mesterskaber


Jeg føler, at vi næsten har nået de mål vi har stræbt efter. Næsten, fordi vi havde håbet på større resultater, men ikke desto mindre fik vi stor erfaring at bygge videre på. Intet tab er et nederlag, hvis man lærer fra det. 


Så længe vi skubber til grænserne, vil vi kunne få succes. Altid en søgen efter perfektion


Dette er ikke kun en persons indsats, men indsatsen af at være en del af et TEAM. Teamet er den vigtigste faktor i udviklingen af alle. For at fortsætte dette skal vi fortsætte med at gøre teamet endnu stærkere, og det vil også skabe progression.


I år blev vi også spurgt, at Copenhagen City ville være en del af Udviklingscenter Copenhagen (UC København). Dette vil skabe nye muligheder og et stærkere samarbejde med Headcoach for Centeret - Stig Kramer.

Vi vil nu fortsætte med at sætte mål for det kommende år. 


Der er nye mål, der skal opnås, og nye "eventyr" forude. 


Coach Laila, Sami og Farooq

DM 2017

17. november 2017, 22.27

Klubben stiller op med følgende kæmpere:


Ibrahim Torkhani - 37 børn

Ilyas Torkhani - 41 kg. cadet 

Peter Garde -63 kg. junior 

Thomas Kevin Bjelstrand -68 kg. junior  

Nicolai Andresen - 63 kg. senior


Micaela Volpe - 44 kg. junior

Louise N. B. Christensen -57 kg. senior

Laura C. Rojas Zapata -57 kg. senior


Vi ønsker jer held og lykke ?

Klar til EM på Cypern

1. november 2017, 23.26

Så er vi torsdag klar til Nicolai skal kæmpe om europamesterskabet i vægtklassen - 59 kg. 

Vi skal se, om ikke vi kan få nogle klip eller billeder på hjemmesiden efterfølgende.

Nicolai og jeg vil gøre hvad vi kan for at sætte os på landkortet. 

5 medaljer ved Rødovre cup 2017

21. oktober 2017, 21.59

Super god indsats af de 5 børnekæmpere, som deltog ved Rødovre Cup 2017.

Hjælp klubben til EM 2017

16. september 2017, 17.56

Endnu engang viser resultatet, at Copenhagen City's trænere gør et fantastisk stykke arbejde - ikke kun med børnene, men også med deres elite.


Desværre giver Danske Taekwondo Forbund ikke tilskud til hverken reel forberedelse eller fly, hotel og fortæring til kæmpere og træner når turen går til EM på Cypern.

Turen forventes at koste ca.20.000 dkr, som primært går til træningsforberedelse, rejse og hotel for Nicolai og hans coach, Farooq Rashid.

Vi søger derfor sponsorer, som vil være med til at støtte dette. Dette kan gøre via linket nedenfor
https://www.sponsor.me/JuniorEM2017 ellers skriv til mig privat, hvis I har andre forslag eller muligheder for at hjælpe.

Sabumnim Farooq

Udtagelse til Junior EM 2017

10. september 2017, 13.19

Copenhagen City kan endnu engang glæde sig over, at Nicolai Andresen har kvalificeret sig til Junior EM i November på Cypern.

Igennem klubbens 4 år har vi dermed været med ved følgende mesterskaber:

U21 EM 2014, 2016 og 2017

Junior VM 2016

Senior VM 2017

og nu Junior EM 2017.

Som Coaches er vi stolte af, at have et team der støtter og bakker hinanden op. Dette er med til at teamet tager ejerskab af resultaterne der opnås, uanset hvem der kommer hjem med medaljerne. Det er et resultat af den kultur der er skabt, og der skal til for at skabe vindere. For os handler det ikke om resultaterne alene, men også om det enkelte menneske. og om at skabe vindere i livet. Det er tilgangen til opgaven og processen der er vigtigst.

Vi håber vi fortsat kan være med til at gøre en forskel og skabe stærke rollemodeller - både sportsligt, men også menneskeligt.

Kærligst

Sabumnim Farooq

Polish Open 2017

10. september 2017, 12.24

Næste weekend går turen til Polish Open

Klubben første udenlandske stævne i denne sæson, der dog denne gang kun bliver med 2 elever:

Peter Garde, junior -63
Casper Morild, senior -74

Louise skulle have været med, men pga. en skade har vi trukket hende.

Vi ser frem til nogle gode oplevelser i Warszawa.

Boblberg - Aktivitet for borgere i kommunen.

10. september 2017, 12.11

Klubben har valgt at støtte et godt projekt, dog uden økonomi involveret, men med dette opslag:

Det bobler med fællesskaber, fritidsinteresser og aktiviteter i din kommune! På Boblberg.dk har du en unik mulighed for at søge efter andre at dele dine interesser med – hvad enten det er til at dyrke motion, nogle at være frivillig sammen med eller deltagere til en løbeklub.

Boblberg gør det muligt for borgere at være aktive og mere sociale i kommunen. Det er ganske uforpligtende at bruge, og med få klik kan du blive en del af fællesskabet på Boblberg, hvor du får adgang til alle de aktiviteter, oplevelser og interesser, som andre har lagt op.

Besøg os på www.boblberg.dk og se alle boblerne.

Resultater fra Weekendens turnering i København

28. august 2017, 14.03

Wonderful Copenhagen Turnering er nu overstået og her er lidt tanker efterfølgende:

Vi stræber altid efter at være den bedste version af os selv ... Ikke bedre end alle de andre. Dette er en mental måde at fortælle, at den værste fjende man kan have, er sig selv og for at være succesfuld må man forbi denne barriere.

Det kan tage et stykke tid at nå dette, men ved at holde fast i disse 3 ord, "Indstilling, Fokus og Vilje" vil vores elever i sidste ende nå de mål, de sætter sig op til.

Vi deltog i Wonderful Copenhagen Tournament med "kun" 9 elever. Ikke hele holdet, men stadigvæk et stærkt hold.
Vi fik 6 medaljer, men jeg vil sige, at medaljerne er en holdindsats. At være der for hinanden gør al forskellen. At I kan trække hinanden op i nedgangsperioder, er noget der gør os stolte som trænere. Fortsæt med at gøre dette.

Vi skaber ikke kun vindere i sporten, men også i livet. Vores mål er at skabe rollemodeller man ser op til. Vi vil som trænere altid gå i front for at vise mulighederne - dette er at være "coach".

Vi er igang med at tilpasse kampstilen til det nuværende WT regelsæt, og det ser ud til at det er den rigtige retning.

En superflot start på 2. halvår af 2017. Vi er stolte af jer alle.

Medaljerne fordelte sig således:

Guld:
Ibrahim Torkhani
Ilyas Torkhani
Micaela Volpe
Nicolai Andresen
Louise Christensen

Sølv:
Emilie Sicko

Bronze:
Mads Mikkelsen

Teamet til Wonderful er ved at være klar.

10. august 2017, 15.33

Så er vi snart klar til sensommerens første stævne: Wonderful Copenhagen Tournament.

Holdet består af følgende:

Lars Morild, Head of Team Denmark
Farooq Rashid, Team Coach
Laila Rashid, Team Coach
Sami Malik Rashid, Team Coach

Atleterne:
Emilie Marie Sicko - F A Children female (-37 kg) 2nd kup
Ibrahim Torkhani - M A Children male (-33 kg) 1st kup
Ilyas Torkhani - M A Cadets male (-41 kg) 1st poom
Louise Christensen - F A Seniors female (-57 kg) 1st dan
Mads Skovgaard Mikkelsen - M A Seniors male (-63 kg) 2nd dan
Micaela Volpe Michelsen - F A Juniors female (-44 kg) 1st poom
Nicolai Andresen - M A Juniors male (-59 kg) 1st dan
Peter Garde - M A Juniors male (-63 kg) 2nd dan
Thomas Kevin Bjelstrand M A Juniors male (-63 kg) 1st dan


Har I lyst, så kom og hep på klubben i Valby hallen den 26. august 2018.

Sabumnim Farooq


Selvforsvarshold for unge og voksne.

2. august 2017, 13.19

Selvforsvarshold for unge og voksne.


læs mere her

Lidt tanker efter VM i Taekwondo

18. juli 2017, 18.21

Efter et VM i sportens oprindelsesland Korea, havde Laila og jeg mulighed for at være der for at opleve kulturen og det koreanske byliv. Det blev ikke til så meget taekwondo, men en kæmpe oplevelse. Lidt trekking i bjergene, shopping, og en masse besøg til turistseværdigheder.Og hvad har det så lige med Taekwondo at gøre ? En hel del... vil jeg mene.

Hvad gør at koreanerne er bedre til denne sport - selv efter at der er så mange der dyrker den ?

Svaret mener jeg findes i kulturen.
Hvor vi i den vestlige verden forsøger at finde "koden" eller opskriften på sportslig succes, så eksisterer den i her som en del af måden at anskue sin verden på. Her er der ikke nogen magelighed. Du er NØDT til at kæmpe for at blive den bedste. Man konkurrerer ikke med andre mere end, at man konkurrerer med sig selv - for at blive til den bedste version af sig selv.
Hver gang og i alle henseender.

Tag for eksempel det at lave Kiap (kampråb). I rigtig mange år har jeg set på, at man er gået over til små piv eller forsigtige kampråb, hvilket måske hænger sammen med, at man ikke giver sig alt man har i sig når man udfører sine teknikker. Det giver mindre kraft og dermed en teknik der er 80 % gennemført - uden den sidste "edge". Der mangler en connection mellem den fysiske og den mentale del. Bagefter står man og tænker, at man sagtens kunne have vundet, hvis man havde givet sig 100 %. Rasmus Ankersen taler om sult i Paradis, som svarer til forskellen på løven i zoo der venter på sin mad i forhold løven på savannen, der dør hvis den ikke får nedlagt sit bytte. Vi skal ud af komfortzonen og "føle" sulten - det er her vindere skabes.

Mentaliteten er anderledes i Korea, hvilket ses i måden man respekterer hinanden på. Jeg er gammeldags, og kan på sin vis godt lide, at man tiltaler hinanden på en ordentlig måde. Der er et lærer/elev forhold, som bibeholdes og et forhold mellem den ældre og den yngre. Specielt er en træner ikke en hyggeonkel, men en der skal lære børnene at beherske og udvikle kroppen og sindet på.
I Taekwondo handler det om at lære eleverne kontrol og selvkontrol.

Ansvarlighed handler om, at man tænker anderledes end det vestligt udviklede individualistiske samfund. Taekwondo baserer sig grundlæggende på familien. Man har sin biologiske familie først og man har sin taekwondo familie efter. I Familien hjælper alle hinanden, og man samler altid hinanden op. Man "overleverer" sin måde at være på og opføre sig på til hinanden. Alle er lige og ingen er over. I træningen handler det om at kunne presse hinanden så meget som muligt, og kunne grine sammen bagefter. Ikke at bære nag til hinanden.

Ydmyghed handler om ikke at hævde sig, men at hjælpe andre med at nå deres potentiale, så de kan hjælpe en med at nå sit eget potentiale. Ingen kommer til tops uden 10 hænder til at bære sig derop.

Vi er nået langt i forhold til de langsigtede målsætninger vi satte for 4 år siden, og vi håber naturligvis på, at vores elever holder ved. Vi kan ikke gøre dette uden dem. Det er styrken i Taekwondo Familien.

Vi er stolte af at de værdier, som Laila og jeg sætter højt, og underviser vores elever efter, skinner igennem hos dem alle - selv hos vores børnehold, igennem deres trænere, ser vi dette. Det viser os, at det vi gør, fungerer godt.

Sabumnim Farooq

Tusinde tak for sponsorering

18. juli 2017, 16.09

Til Rasmussens Hørecenter

Vi er enormt taknemmelige over sponsoratet. Det er med til at vi fortsat kan være en aktiv førende spiller inden for vores sport i Danmark.

Copenhagen City Taekwondo Klub.

Copenhagen City Taekwondo Klub styrker samarbejdet...

20. juni 2017, 23.17

Copenhagen City er gået sammen med Hwarang Taekwondo Klub Herlev omkring et samarbejder der skal skabe synergi i begge klubber. Det bedste fra begge verdener i Taekwondo sporten.

En af de bedste inden for teknik i sin klasse, Sabumnim Jørn Andersen, vil sammen med Kyosanim Maria fremover stå for grundteknik om søndagen.

Sabumnim Farooq / Kyosanim Sami vil fortsat stå for kampdelen for de øvede, og Kyosanim Mario for aspirantholdet, hvor elever fra Herlev Taekwondo klub også vil deltage.

Dette ser vi som den bedste kombination og vil styrke begge klubber på områder, hvor der har manglet større fokus.

Copenhagen City glæder sig til dette samarbejde og ser frem til at vi i begge klubber vil kunne se en positiv synergieffekt.

Velkommen til Hwarang Herlev.

Stævner, Gradueringer for Mon-hold, begynder/øvede hold samt 1. og 2. dan....

20. juni 2017, 16.22

Juni måned må siges af være den mest travle måned ever i CPH's historie.

Vi har haft Nicolai til Luxembourg Open, hvor han vandt en flot Sølvmedalje - flot efter en lang stævnepause.

Vi har haft vore begynder/kamphold til stævne i Århus, hvor de kom hjem med 4 ud af 5 mulige medaljer - heraf 3 af Guld


Vi har haft 3 til sortbælte graduering - Mette til 1. dan, Mario og Maria til 2. dan.

22 MON-elever fik ligeledes nye bæltefarver.

9 elever fra begynder/øvede børn har fået nye bæltefarver.

og sidst men ikke mindst, så deltager Louise til Senior VM i Korea.


Følg klubben på Facebook her: https://www.facebook.com/CCTK2013/

Så er det lige før...

20. juni 2017, 15.58

Louise tage afsted til VM i Taekwondo. Dette sker i Korea, så det er langt væk hjemmefra.

Louise er den ene af blot 2 danske kæmpere der deltager i år - her har Louise skrevet lidt om sig selv:

I starten af 2016 valgte jeg at skifte klub til Copenhagen City taekwondo klub. Dette har været en af mine mest betydningsfulde valg for at nå målet omkring VM. Min udvikling har siden da gået i den positive retning, jeg har fået udviklet et styrketræningsprogram af min træner Laila Rashid som er blevet fundamentet af mine kræfter. Derudover har mine trænere Farooq og Sami Rashid udviklet min tekniske og taktiske kompetencer. Dette er inddelt så jeg træner styrke - eller konditionstræning om morgen inden jeg går i skole og teknik og taktik træning om aften, dette bliver i alt 11 træninger om ugen. Derudover har Farooq Rashid arbejde med min mentale styrke, hvilket har etableret selvtillid, overskud og mental viljestyrke.

Jeg ved vejen til medaljerne er svær. Derfor har jeg valgt at gå ind på banen med fokus på min præstation, mentalt og fysisk overskud og at nyde følelsen. Jeg har taget dette valg på baggrund af, at jeg stadig er 18 år, og derfor stadig har mange år og kampe tilbage. Jeg vil selvfølgelig kæmpe til det sidste, og give alt hvad jeg har i hver kamp.

Louises resultater til dato kan ses her: http://www.taekwondodata.com/louise-christensen.ai...
I kan skrive en hilsen til hende på vores Facebook gruppe: Copenhagen City Taekwondo Facebook under opslaget om Louise

Her vil vi også skrive updates i løbet af VM.

Sabumnim Farooq

Malmø Open 2017

22. april 2017, 22.52

Klubben har haft et blandet kamphold afsted til dagens stævne i Malmö. Både begyndere og lidt mere rutinerede kræfter og ligeligt fordelt med 5 piger og 5 drenge.

På begyndersiden havde Axel sin internationale debut samt hans første rigtige stævne. Han vandt sin første kamp i sudden, men måtte se sig slået i den næste. Axel kommer hjem med en flot sejr i bagagen samt en masse erfaring.

Mie var uheldig og møder en stærk svensker i sin første kamp, som hun desværre taber. Ligeledes en masse erfaring med hjem til hende.

Zainab vinder sin første kamp meget overlegent, men hun må desværre se sig slået i semifinalen. Hun får en fortjent bronze med hjem.

Nikola var vores sidste begynderkæmper. Han havde fire kampe og vandt dem alle. En stor velfortjent guldpokal med hjem til Nikola, og denne gang var hans sejre meget sikre og fortjente.

Af de lidt mere rutinerede kæmpere havde vi blandt andet Emilie med. Hun havde en enkelt kamp, som hun vandt suverænt. Guld med hjem til hende.

Både Micaela og Sara var i dagens anledning rykket en vægtklasse op, og som altid kan det være lidt svært i starten. Micaela mødte en stærk dansk kæmper, som tidligere har været udtaget til EM. Hun kæmpede godt og gjorde, hvad hun kunne, men i dag var den anden kæmper stærkere, og Micaela taber desværre kampen og får dermed en sølvmedalje ned hjem. Sara var oppe mod en tung nordmand og kommer desværre ikke rigtigt i gang med kampen, som hun taber. Denne gang bliver det til en bronze.

Ibrahim var ikke helt tilfreds med ikke at skulle kæmpe på elektronisk vest, og man kan godt forstå hans frustration, når man ser på dagens kamp. Han blev i den grad udsat for svensk hjemmebanefordel og taber meget ufortjent. For en gangs skyld må Ibrahim nøjes med bronze.

Thomas havde i dag tre kampe. Han får to fine sejre til at starte med, men møder i finalen en taktisk nordmand, der til allersidst i kampen formår at komme foran samt afholde Thomas fra at score point. Thomas taber knebent og får dermed en flot sølvmedalje med hjem.

Ilyas var i dagens anledning også rykket op i vægt og havde tre kampe. En lidt nervøs første kamp bliver vundet knebent, men Ilyas fortsætter den gode linje i 2017 og vinder sikkert de to næste kampe. En velfortjent guldpokal med hjem ☺

Kort fortalt, så kom holdet hjem med 3 guld, 2 sølv, 3 bronze samt 2 kæmpere med en masse ind på erfaringskontoen. Stort tillykke til alle kæmpere, deres familier og coaches.

Tak til alle for endnu en hyggelig stævnedag med CPH City ?

U21 EM - Bulgarien

8. april 2017, 11.35

Louise var tændt og kæmpede en god kamp mod Tjekkiet.

Det var kun marginalerne, der gjorde forskellen og i dette tilfælde vandt Tjekkiet med ganske få point. 1. Runde bød på flotte tekniske færdigheder fra begge sider, hvor især overblik og taktik var i spil. Runden sluttede 6-2.
I 2. runde blev tingene mere tempofyldt med aggressivitet fra begge sider. Louise pressede godt på, men modstanderen lykkedes et par gange med kontra, hvilket gav hende et forspring på 9-3 ind i 3. runde. I sidste runde blev tingene mere intense og Louise, som var bagud, tog nogle chancer og fortsatte med at presse på til sidste øjeblik.

Det var en god kamp og især godt kæmpet af Louise
.


Udtagelse til VM

29. marts 2017, 18.34

LOUISE MED TIL VM 2017


Som et resultat af et hårdt målrettet og intens arbejde, er det efter mange flotte nationale og internationale medaljer, lykkedes en kæmper fra Copenhagen City Taekwondo Klub (Nørrebro's Nordvest Kvarter), at blive udtaget til Senior VM i taekwondo. Det foregår i Korea, og er en ret bekostelig tur.

Desværre giver Danske Taekwondo Forbund ikke tilskud til hverken reel forberedelse eller fly, hotel og fortæring til kæmpere og træner. Turen forventes at koste mindst ca.25.000 dkr, hvorfor vi søger sponsorer.

Enhver krone tæller, og I kan støtte via dette link:
https://www.sponsor.me/LouiseChristensen

Sportslig hilsen
Copenhagen City Taekwondo Klub

Belgien Open 2017 - Resultater

23. marts 2017, 09.50

Hermed lidt resultater fra Åbne Belgiske 2017.

Tak til støtten, både fra teamet og de der fulgte med hjemmefra.

På senior niveau havde vi kun Casper og Louise.

Selvom Casper havde en god præstation, tabte han desværre anden kamp. Casper er i en god udvikling, så han kommer stærkt igen til næste turnering.

Louise måtte trække sig på grund af skader fra Dutch Open, og da hun har kvalificeret sig til den U21 EM (og også til VM), var der ikke nogen grund til at tage en risiko.

Næste kæmper var Nicolai, der nåede til semifinale efter 3 gode kampe. Han blev dog nødt til at trække sig på grund af skader i begge fødder. Desværre betyder skaderne at han i samråd med sine trænere må sige farvel til U21 EM, da han har brug for at komme sig. Han har masser af tid at nå sine drømme i.

Ilyas vandt en spændende første kamp, selvom modstanderen var et hoved højere. I anden kamp mødte Ilyas en dygtig tunesisk kæmper, som i sidste 10-15 sekunder fik føringen, og som han så var god til holde. Ilyas udvikling går i den rigtige retning, og hans præstationer bliver bedre og bedre for hvert stævne.

Peter vandt den første kamp, men tabe til en fighter, der var lidt stærkere. Det var Peters første stævne for klubben, og vi glæder os til at se ham udvikle sig det næste års tid.

I Micaela's første kamp møder hun en kæmper, som hun vandt over til Nordiske Mesterskaber. Hun ville have revanche, men Micaela kæmpede klogt og igen kunne hun stå som vinder af kampen. Anden kamp var hård og faktisk taber hun i de sidste 5 sekunder af kampen. Dejligt at se hendes proces og udvikling - så sejrene skal nok komme.

Thomas var den sidste der var med. Han starter med at skulle møde en tidligere Kadet Verdensmester fra 2015 i sin første kamp. Denne startede kampen med at være ret så selvsikker, men efter første runde fører THOMAS med 5 - 0. Kampsystemet er lavet om, så man kun registrerer elektroniske hovedspark, og selvom Thomas rammer sin modstander to gange i ansigtet, får han desværre ikke nogen point, og igen taber vi en ret tæt kamp i de sidste 2 sekunder.

To stærke konkurrencer, hvor Laila og jeg er glade for at se den overordnede præstation af hele teamet.

Vi er også stolte af Sami, der gør et flot arbejde som træner og coach, og har en god udvikling inden for dette område.

Vi er stadig på rette spor, hvilket er det vigtigste


Ikke det resultat vi forventede - men masser af erfaring.

14. marts 2017, 16.31

Nogle gange går det bare ikke som planlagt - Det var tilfældet med Åbne Hollandske.

Forventningerne til at vi fik et godt resultat var høje, men stævnet havde mange stærke nationer med, så det var ikke nogen let opgave.

Teamet er pt. ramt af småskader, som desværre også har en indvirkning på resultatet.

Peter skulle have haft sin debut for klubben, men en rygskade tvang han desværre til ikke at kæmpe denne gang, men vente til Åbne Begiske, næste weekend.

Nicolai har døjet med en skade siden German, men får alligevel kæmpet 4 flotte kampe og taber desværre kvartfinalen. Nicolai er med ved Åbne Belgiske.

Louise lægger ud med en god og sikker første kamp, men desværre møder hun en tidligere modstander, som er ret stærk. Selv om Louise fører i starten, så presser den anden på, og Louises skade i knæet hæmmer hendes præstation. Dog en ok indsats forud for U21 EM. Louise er dog ikke kæmper ved Åbne Belgiske.

Laura, som tidligere på måneden har pådraget sig en skade, kæmper dog super flot, men taber kampen knebent. Flot comeback og mange gode ting at tage med fra kampen. Laura er med ved Åbne Belgiske.

Arielle har en ret svær lodtrækning, og møder Tyrkiet i første kamp. Ari får desværre en skade i ryggen og det er med til at trække hendes tempo ud af kampen. Selv om hun gør hvad der er muligt, så er der ikke noget at gøre og det bliver med Tyrkiet som vinder.
Ari er ikke med ved Åbne Belgiske.

Casper kæmper mod Spanien i sin første kamp, og kommer desværre sent igang. Han får dog hurtigt udlignet med to flotte hovedspark, men efter en spændende kamp er det desværre den anden der tager sejren med hjem. Casper er med ved Åbne Belgiske. (Casper i et flot spark til hovedet)Alt i alt, så er der masser af erfaringer at tage med tilbage, men ikke nogen medaljer i denne omgang.

Næste update bliver efter Åbne Belgiske.

Her er Teamet:
Ilyas Torkhani
Micaela Volpe
Thomas Bjelstrand
Peter Garde
Nicolai Andresen
Casper Morild
Laura Zapata

Vi ser frem til endnu en weekend i Taekwondoens tegn.
Travl tid for klubbens kamphold

5. marts 2017, 13.58

De næste to weekender vil klubbens kamphold være afsted til henholdsvis Holland og Belgien.

To vigtige stævner, som vil få betydning for seniorerne, da det vil bestemme hvem der skal med til Senior VM senere på året.

Holdet til Åbne Hollandske

Head of Team: Lars
Officials: Laila og Hanne
Coaches: Sami og Farooq
Nicolai Andresen -59 kg junior
Peter Garde -63 kg junior
Arielle Malveda -46 kg Senior damer
Laura Zapata -57 kg Senior damer
Louise Christensen -57 kg Senior damer
Casper Morid -63 kg senior herrer


Holdet til Åbne Belgiske

Head of Team: Lars
Officials: Laila og Hanne
Coaches: Sami og Farooq
Ilyas Torkhani -37 kg kadet herrer
Micaela Volpe -41 kg junior damer
Thomas Bjelstrand -63 kg junior herrer
Peter Garde -63 kg junior herrer
Nicolai Andresen -59 kg junior
Arielle Malveda -46 kg Senior damer
Laura Zapata -57 kg Senior damer
Louise Christensen -57 kg Senior damer
Casper Morid -63 kg senior herrer

Hold øje med vores facebook side, hvor vi vil forsøge at LIvestreame.

Nicolai Andresen nomineret til Årets talent !

2. marts 2017, 12.23

Copenhagen City er stolte af at kunne meddele, at Nicolai Andresen er blevet nomineret sammen med 4 atleter fra andre sportsgrene, som årets talent. Det er en stor ære, og flot taget i betragtning af hvor mange idrætsgrene der er i Københavns kommune.

Prisen vil blive uddelt ved DM festen på Københavns Rådhus den 8. marts.

Læs mere om de nominerede her

Succesen fortsætter for CPH

4. marts 2017, 23.04

Hvad nytter de mange timer i træningslokalet ?

Blod, sved og tårer. At kæmpe med alle sine kræfter og presse sig selv til det yderste for at blive bedre, hurtigere og stærkere ?
For at blive den bedste version af sig selv...

Vi får mange nederlag, både fysisk, men også mentalt og dog kan vi nogen gange glæde os over, at da det virkelig gjaldt, så fungerede det hele. At vi overgik vors egne forventninger og lykkes at nå toppen.

6 af CPH's elever tog afsted til Nordiske Mesterskaber og ved afslutningen af stævnet, kunne klubben tage hjem med ikke mindre end 5 GULD medaljer - 5 Nordiske mestre, som med denne medaljehøst også hentede den fornemme pris "Bedste kampklub i Norden".


Guld gik til:
Micaela Volpe
Arielle Malveda
Louise Christensen
Ilyas Torkhani and
Casper Morild.

Erfaringspoints gik til Thomas, der efter en meget spændende kamp, måtte se sig slået i golden round.


Travl januar sætter sit præg på aktiviteten i klubben

16. januar 2017, 17.02

2017 ... et nyt år og nye udfordringer.

Selv om der har været ferie har holdet ikke hvilet, så de ser klar ud til de to kommende turneringer - i denne og næste weekend.

German Open

Rashid MALIK SAMI Coach
Rashid Farooq Coach

Atleterne:
Junior M -59 kg ANDRESEN Nicolai
Senior M -58 kg CHRISTENSEN Casper
Senior M -63 kg Morild Casper
Senior F -46 kg MALVEDA Tolentino Arielle
Senior F -57 kg ROJAS-ZAPATA Laura Christina
Senior F -57 kg CHRISTENSEN Nordskov Brandstrup Louise

Og blot en uge efter gælder det Nordiske Mesterskaber:

Ilyas Torkhani (12-14)
Andresen Nicolai (15-17)
Kevin Bjeldstrand Thomas (15-17)
Volpe Michelsen Micaela (15-17)
Morild Casper (18+)
Malveda Arielle (18+)
Christensen Louise (18+)

Vi ser frem til begge konkurrencer og vil holde jer opdateret på klubbens facebook side:
https://www.facebook.com/CCTK2013/

Copenhagen City Taekwondo Klub gør en forskel for udsatte børn og unge

8. december 2016, 15.59

Copenhagen City Taekwondo Klub har i et stærkt samarbejde med Tagensbo Skole fået forankret en indsats for udsatte børn og unge. Gennem taekwondo bliver børnene og de unge mere aktive, de får en bedre trivsel på skolen, og så er der en del af dem, som normalt aldrig ville komme ind i foreningslivet, der får sig en fritidsaktivitet.”Min datter er blevet bedre til at indgå i sociale relationer”.

”Min søn er blevet bedre til at sætte grænser over for andre børn”.

”Min søn har fået bedre kropskontrol og bedre selvdisciplin”.

”Min søns evne til at lære i skolen er steget brat”.


Sådan lyder det, når Farooq Rashid læser op fra beskeder, som forældre har sendt til ham. Farooq er Cheftræner for Copenhagen City Taekwondo klub og har efterhånden samlet en del tilbagemeldinger fra glade forældre i sin indbakke.

Klubben startede et hold for udsatte børn op i 2013 i samarbejde med DGI Playon CPH, Københavns Kommune og Tagensbo Skole. Formålet var at forebygge udsathed hos børn og unge gennem taekwondo. Holdet er, her tre år efter opstart, solidt forankret og selvkørende.

Skolen køber hvert år 10 ud af de 12 pladser på holdet til deres elever. Skolen henviser relevante elever til holdet og støtter dem også med en dragt. Eleverne behøver nødvendigvis ikke at have en diagnose, men hvis lærerne vurderer at en elev vil få noget ud af holdet, så henviser de. Det kan f.eks. være fordi at eleven er urolig i klassen, ikke kan koncentrere sig og har svært ved at lytte efter. Det kan også bare være elever, som ellers aldrig ville komme til at gå til noget uden for skoletid, fordi de kommer fra et udsat hjem.

Michael Bødkerholm Olesen, som er inklusionspædagog på skolen fortæller:
”Den effekt, vi ser hos eleverne, der deltager på holdet, er, at det bliver meget mere naturligt for dem at lytte efter og modtage fællesbeskeder. Der er samme regler i klassen, som der er på taekwondoholdet. Det er bare mere sort og hvidt til taekwondo. Det smitter af på opførslen i klasselokalet”.

Instruktøren på holdet er Sami Rashid, som er 18 år. Sami har mange års erfaring som udøver og instruktør i taekwondo. Sami har indlevelsesevnen og ved, hvordan børnene på holdet tænker, da han selv har ADHD. Han kan derfor sætte sig ind i børnenes udfordringer og behov.

Copenhagen City Taekwondo skriver på deres hjemmeside, at taekwondo adskiller sig i sin opbygning fra andre fysiske aktiviteter i deres virkning på specielt børn med bl.a. ADHD. Træningen foregår nemlig igennem en systematisk indlæring, efterlevelse af regler og retningslinjer, konstant inddragelse af individet i gruppen (forstærkning af tilhørsforholdet til gruppen), gensidig hjælp og konstruktiv kritik og opbyggelse af en stærk følelse af gruppesammenhold med fælles mål og ideologi.

Specielt børn med ADHD, der træner kampsport i modsætning til andre idrætter, ses forbedre sig væsentligt på disse områder.

Klubben har, udover holdet for udsatte børn, to andre specialhold: Et for piger med tørklæde og et for kvinder med tørklæde. Og her slutter det ikke. Klubben vil gerne snart starte et begynderhold op for store drenge over tolv år, så de får noget andet at tage sig til end at hænge ud på gaden.

---------------------------------------------------------------------------------

Facts om holdet

Holdet kører en gang om ugen i én time.
Aldersgruppen er fra 8 år og op.

Svære diagnoser eller svære tilfælde kan klubben dog ikke tage imod. Eksempelvis børn der har svært ved autoriteter.
Holdet har fem regler som gennemgås til hver træning gang, så børnene lærer dem.
Reglerne er også en del af gradueringen:
1) Taekwondo må ikke bruges uden for træningssalen
2) Vi er gode venner. Man må ikke slå på hinanden eller skændes til træning.
3) Man taler pænt og bander ikke.
4) Man må ikke gå fra træningen uden at spørge træneren først.
5) Man rækker altid hånden op, når man vil sige noget

---------------------------------------------------------------------------------

Hvis man som klub er interesseret i at starte aktiviteter op for udsatte børn, har Farooq et par gode råd:
• Det er ikke bare endnu et børnehold, så man kan ikke bare sætte en tilfældig af de unge taekwondoudøvere fra klubben til at være instruktør.
• Hav omtanke. Find en kvalificeret træner. En der ved noget om målgruppen. En der har erfaring og pædagogisk indsigt.
• Træningen bør tage udgangspunkt i anerkendelsesundervisning. Børnene skal roses for deres indsats, og det de gør. Børnene skal ikke udstilles og ikke straffes.
• Undgå forældre i salen. Fokus skal være på træneren – ligesom i skolen, hvor fokus skal være på læreren

DM 2016 & Junior VM 2016

25. november 2016, 16.25

Fantastisk flot DM

Ud af 11 atleter blev det til 11 medaljer. En god indikation af at holdindsatsen ikke kun sker på banen, men som en udløber af en god proces og samt hårdt arbejde i Copenhagen City.

Holdet sluttede på en samlet 4. pladsen, endda med lige så mange guldmedaljer som de der kom på 2. plads som hold.

Den nye sæson er lige rundt om hjørnet, og vi ser frem mod 2017 med en stærk overbevisning om at igennem indstilling, fokus og viljestyrke skal vi nok forbedre vores resultater.

Tak til alle atleter, trænere, officials og tilskuere <3

Guld
Arielle, Ilyas, Micaela, Casper, Thomas og Laura

Sølv
Louise, Ibrahim og Casper C

Bronze
Emilie og Sara

---------------------------------------------------
Desværre tidlig exit for Nicolai ved Junior VM

Nicolai møder i første kamp en stærk modstander fra værtsnationen Canada.

Kampen starter desværre med et hovedspark, som lukker lidt ned for Nicolai. I anden omgang kommer Nicolai stærkt igen, men desværre udligner og forøger canadieren føringen.

Nicolai kæmper hårdt for at komme igen. Med et hovedspark som modstanderen ”får” og et som Nicolai ikke får bliver det desværre til en canadisk sejr på 11-7

Tak til Nicolai for indsatsen. Det er ikke sidste gang vi ser ham til et mesterskab.


Medalje ved Serbien Open 2016

31. oktober 2016, 17.05

Ved årets sidste internationale stævne for CPH CITY, deltog klubben med 3 elever.

Stævnet var allerede ved start sat til at være ret hårdt besat af mange på top 10 i verdenen.

Louise var første på banen, men desværre møder hun et stærk russer med en del mere erfaring. Louise kæmper dog alt hun kan og giver modstanderen kamp til stregen. Dog ikke nok til at kunne vinde kampen.

Caspers vægtklasse var en af de sværeste, og han lå på samme side som Jaoud Achab - verdensranglistens top3. Casper møder dog en græker i første kamp. Ikke den bedste modstander, men heller ikke dårlig. Casper er desværre hæmmet af en skade hvilket giver udslaget på kampen, som han desværre taber.

Arielle møder i sin første kamp en rutineret kæmper fra Belgien, og selv om der sker en del dommerfejl undervejs, så ender kampen i en golden round som Ari vinder. I næste kamp venter igen en meget rutineret kæmper fra Holland, som Ari tidligere har tabt til, men her på dagen, efter endnu en golden round, ender Ari med at gå til Semifinalen. Semifinalen er ret spændende, da verdensranglistens nr. 1 venter her. Trods Ari fører indtil 20 sek. før tid, er presset fra modstanderen stort og Ari taber med en marginal pointforskel på 4-2. En super flot medalje, og et resultat der viser at Ari har formatet til at være blandt de bedste i verden!

Tak til Coach Laila, Coach Sami samt fjernholdleder Hanne ;)
tak for indsatsen til alle 3 kæmpere.

Update - siden sidst: Polish og Riga Open

14. oktober 2016, 16.45

Kære alle

Det er lidt siden jeg skrev om hvad der sker i klubben, men here goes:

Vi har været til Polish Open og Riga Open, for at få erfaringer i de internationale kampbaner. Det er vigtigt for vores elever, at der optjenes rankingpoints, så man ikke render ind i de bedste i ens vægtklasse allerede fra start. Rankingpoints benyttes til at rangere kæmperne. Lige nu har vi nogle kæmpere der ligger godt, og er på vej op af ranglisten...stille og roligt :)

Resultaterne fra Polish Open var følgende:
-Arielle vandt sin første kamp, men tabte til sin rival fra Belgien i Golden round.
-Casper vandt første kamp, men måtte se sig besejret af en kæmper der var bedst på dagen.
-Louise vandt første kamp, men tabte til en stærk russer, som senere vandt turneringen
-Ilyas kæmpede godt, men desværre var hans modstander stærkere end ham. Det er en hård indlæringskurve, når man er førsteårs kadet.

Resultaterne fra Riga Open
Det var første gang klubben deltog ved denne turnering, så vi var spændte på niveauet.

Denne gang var det følgende der skulle på banen:
-Casper Christensen, som vandt en overbevisende kamp med 24-12. Desværre var han så uheldig, at han brækkede tommelfingeren. Absolut en helt acceptabel indsats.
-Casper Morild vandt første kamp i en alt for spændende Golden round, men kæmpede fantastisk godt. I sin anden kamp mødte han viceeuropamesteren fra Polen, men Casper viste ikke nervøsitet, og kæmpede igen en fantastisk kamp. Desværre var det lige uden for medaljerækkevidde.
-Louise mødte en stærk kæmper fra Norge, og gjorde hvad hun kunne på banen. Desværre fik nordmanden 5 points ind på slag, hvor nogle af dem var ret tvivlsomme.

Alle eleverne viser, at Copenhagen City bevæger sig i den rigtige retning, i forhold til at følge udviklingen. Vi har et stærkt team, men mest af alt har vi et sammenhold, som skaber nogle rammer for en sund udvikling, med eleverne i fokus. Alle arbejder professionelt og målbevidst om at skabe resultaterne - ikke alene for ens egen skyld, men fordi man vil repræsentere TEAMET.

Næste opgave er Rødovre Cup, hvor en del af de yngre elever skal på banen. Dette sker lørdag den 23. oktober i Rødovre Hallen.

Vi glæder os til at se de "små" i aktion.

Sabumnim Farooq

Veloverstået graduering

30. september 2016, 13.05

Stort tillykke til alle der bestod gradueringen i denne uge.

​En sommersolstråle: FerieCamp for børn med særlige behov

8. september 2016, 14.08

Dobbelt op på deltagerantallet, super engagerede foreninger og glade børn og forældre - FerieCamp for børn med særlige behov blev en stor succes.

I sommerferien afholdt Fritid KBH for anden gang en speciel FerieCamp for børn med særlige behov i Grøndal MultiCenter. Børn med særlige behov, som fx fysisk handicap eller kognitiv funktionsnedsættelse (ADHD, autisme, aspergers m.v.), har sværere ved at finde vej til foreningslivet end andre børn. I Fritid KBH har vi en ambition om, at alle børn i København skal have adgang til idræts- og kulturoplevelser, og at vi derfor må gøre en særlig indsats for de børn, som har svært ved selv at finde gode tilbud til en aktiv fritid.

Årets camp blev en stor succes. Med 19 deltagende børn fordoblede vi antallet fra sidste år, og hele 50% af deltagerne har efterfølgende vist interesse for eller allerede meldt sig ind i en af foreningerne. Tilbagemeldingerne fra forældrene har udelukkende været positive. Og det er de dygtige frivillige instruktører fra de fire deltagende foreninger, der har æren og med rette får ros for deres engagement og overskud. De har gjort stort indtryk ved deres evne til at rumme målgruppen, så børnene fik lov til bare at være børn:

”Oplevelsen af at være med til noget og kunne noget indenfor sport, de dage i hallen, har betydet helt utroligt meget for dem begge to, og de vil meget gerne deltage igen en anden gang (…) Igen - stor stor tak til de frivillige, de har gjort en kolossal forskel for børnene!” (evaluering fra en mor til to deltagere).

Det er allerede nu besluttet, at vi gentager campen for børn med særlige behov i 2017.

Fakta om FerieCamp for børn med særlige behov:

Afviklet uge 27, 7.-9. juli 2016 i Grøndal MultiCenter

Deltagende foreninger

Valby Badminton Klub

Københavns Trampolin Klub

Fægteklubben FKT Bispebjerg

Copenhagen City Taekwondo


Læs mere om feriecamp på www.feriecamp.dk


Støt Nicolai og Klubben til VM i Canada

5. september 2016, 16.29

Kære alle

Det er jo som sagt lykkedes Nicolai at kvalificere sig til VM i Canada i november måned 2016. Desværre er økonomien i forbundet ikke så god og de kan derfor ikke hjælpe med træningsforberedelse eller rejsen til VM. Det betyder at der skal rejses ca. 16.000 kr. til coach og elev. Det kan I være med til at gøre noget ved!

Støt Nicolai ved at give et bidrag til drømmen via dette link: https://www.sponsor.me/CPHtaekwondo

Tusinde tak på forhånd

Ny coach til Copenhagen City

1. september 2016, 22.59

Efter en god indkøringsperiode, har klubben besluttet at sende Sami afsted til Internationalt coach seminar. Det betyder, at Sami definitivt har valgt sin karriere inden for taekwondo.

Sabumnim Farooq og Sami tager afsted mandag aften, gennemfører kurset tirsdag og forventes hjemme igen onsdag.

Første opgave bliver Polish Open allerede i september måned.

Følgende deltagere skal med:

Ilyas Torkhani
Nicolai Andresen
Arielle Malveda
Louise Christensen og
Casper Morild

Holdleder: Hanne Morild, Laila Rashid
Coaches: Sami Rashid og Farooq Rashid

Nicolai Andresen til Junior VM 2016 :)

29. august 2016, 15.39

Hvad kræver det at få en drøm til at gå i opfyldelse?

Efter min mening er det ens Indstilling, Fokus og viljestyrke.

Disse tre er kerneværdier, som sammen med et stærkt engagement, et godt team og en støttende familie, skaber et stærkt fundament frem mod en succes.
Et individs succes er altid baseret på en Teamindsats. Et team, der har hjulpet med at skubbe, trække og løfte Nicolai til det første skridt på hans vej mod VM i Canada i november.


Dette er dog ikke en ende, men et springbræt, der fortæller os, at vi er nødt til at øge intensiteten, til at arbejde endnu hårdere og give Nicolai den bedst mulige forberedelse.

Det er her, i gymnastiksalen, at målet vil blive nået - i blod, sved og tårer. Langt væk fra kampmåtterne og sportsarenaen.
Tillykke går til Nicolai og hans familie, men også til holdkammeraterne, der har gjort dette muligt.

Cph City Taekwondo er stolte af at Nicolai skal repræsentere klubben og Danmark ved Junior VM i Canada i November måned.

Wonderful Copenhagen Tournamet - Del 2

24. august 2016, 15.48

Bedre sent end aldrig, men her følger resumeet af søndagens begivenheder i Valbyhallen.

Vi havde i alt 7 kæmpere med; 6 børn samt Ismail, der fik sin debut som taekwondokæmper. De var kun to i vægtklassen, så det blev til en enkelt kamp til Ismail. Han gjorde det rigtigt fint og vandt sin kamp med cifrene 6-2. Velfortjent guld til ham, og ikke nok med det, så syntes dommerne også, at han havde gjort det ekstra flot, så han blev også belønnet med en fighterpokal. Stort tillykke!

Hos børnene havde vi Haytam med. Hans første rigtige stævne, men en fin debut, selv om det desværre blev til et nederlag. Lidt erfaring, og så er Haytam helt sikkert med fremme, hvor det er sjovest. Denne gang blev det desværre ikke til en medalje, men de skal nok komme.
Hos pigerne var Jana og Emilie i samme vægtklasse. Heldigvis i hver sin række, således at det først ville være i en eventuel finale, at de kunne risikere at møde hinanden.

Emilie gjorde det fint, men kunne ikke helt få ram på sin modstander, så hun taber sin semifinale og får dermed en bronzemedalje.

Jana var oppe i mod en meget erfaren og dygtig kæmper, der har deltaget i en masse stævner. Jana kæmpede superflot med en fantastisk gejst og viljestyrke, men kunne desværre ikke denne gang vinde over en stærk modstander. Næste gang vinder Jana stensikkert! Bronze til Jana.

Mie havde kun en enkelt modstander i sin vægtklasse, og denne valgte desværre ikke at komme til kampen. Mie vinder uden kamp, men det må da helt sikkert skyldes, at hendes svenske modstander ikke turde møde hende. Guld til Mie.

Zainab var rykket op i vægt, og hun havde denne gang to kampe. Den første vandt hun på et teknisk knockout (pga for stor pointforskel), og i finalen var det så en stærk svensker, der ventede. Zainab var dog en for stor mundfuld denne søndag, og hun vinder overlegent 13-3 i en kamp, hvor det kun gik fremad... Velfortjent guld til Zainab.

Rosinen i pølseenden var Ibrahim, der må siges at være temmelig suveræn i sin vægtklasse. Tre kampe, tre sikre sejre blev det til og en yderst velfortjent guldmedalje til en flyvende Ibrahim.

Sammenlagt blev det altså til 12 medaljer ud af 15 mulige; heraf 9 af guld. Alle finaler blev vundet, hvilket alene er lidt af en præstation.

Klubben blev en samlet toer i det indbyrdes regnskab, hvilket må siges at være et superflot resultat, da vi stiller op med langt færre kæmpere end nummer et. Og det er ikke mange points, vi ligger efter...

Stort tillykke til alle kæmperne, deres familier og ikke mindst deres trænere.
Tak til coach Sami, coach Casper samt coach Mads for yderst kompetente sekunderinger. Også en stor tak til holdleder Hanne, der havde godt styr på tropperne.

Vi ses til det næste stævne.

Wonderful Copenhagen Tournamet - Del 1

24. august 2016, 15.46

Lørdagen har stået i Wonderful tegn for vores store kæmpere. Otte har været afsted, og de har alle gjort det flot. Samlet blev det til en medaljehøst på 5 guldmedaljer, 1 bronze samt 2 erfaringskampe, hvor især den ene burde have udløst en sejr.

De første guldmedaljer gik til vores senior-damer Arielle og Louise, der begge vandt i sikker stil. Ari lod sig ikke gå på af, at dommeren valgte at slette nogle points, der ikke burde have været slettet, og Louise satte sin tidligere træningskammerat på plads. Ingen tvivl om hvem der var bedst af de to.

På senior-herre siden stillede Casper C op for første gang for klubben. Første kamp blev vundet efter en god første runde og et imponerende underspark allerede efter 2 sekunder. I anden kamp viste CC sit store talent, og han vandt finalen i sikker stil 13-0. Velkommen til klubben, CC ?

Vores anden Casper tabte desværre knebent i sin første kamp. Øv øv øv, men kom igen, Casper. Næste gang har du ham helt sikkert.

Nicolai var vores eneste juniorkæmper i dag. Han mødte en dygtig norsk G-stævne-kæmper, og selv om der var lidt spænding undervejs, kørte Nicolai sejren hjem i superstil. Guldet blev vundet efter sejr på 23-12. Klubbens VM-deltager ser ud til at være i superform, og han er jo altid god for underholdende kampe.

På cadet-siden var Micaela eneste pige. Hun leverede en superpræstation med rigtig god energi, god indstilling og fantastisk gejst. Desværre taber hun knebent, da dommeren snyder hende for adskillige points. Superærgerligt, men det var helt sikkert din kamp, Micaela!

Thomas havde sjældne tre kampe, og selv om han har været plaget af en skade op til stævnet, leverede han i suveræn stil. 19-1, 8-0 og 20-2 vidner om en flyvende Thomas, der i dag mestrede alle spark. Så flot!!

Ilyas var meget glad for sudden i dag. To gange skulle han ud i det. Første sudden blev vundet på et flot hovedspark, mens den anden desværre blev tabt på et halvt minuspoint. Bronze til Ilyas og forhåbentligt revanche til DM.
Alt i alt en dag der nok må siges at være godkendt. Stort tillykke til alle de seje kæmpere, deres familier og ikke mindst deres trænere. Stor tak til coach Farooq, coach Sami samt Marcus, der som altid hjalp vores kæmpere i gennem. Også stor tak til alle dem, der valgte at komme og heppe på vores kæmpere. Det er klasse ☺

I morgen gælder det så både vores børnekæmpere samt Ismail, der stiller op til sit første taekwondostævne.

Endnu en spændende dag i taekwondohallen venter ?

Taekwondo OL i fjernsynet

17. august 2016, 00.13

Så går det løs for vores elskede sport ved OL i Rio.

Følg med når det går løs på DR her

Se lodtrækningen her

Få endnu større udbytte af det via den officielle app her

God fornøjelse!

Hvorfor skal DU starte til Taekwondo ???

3. august 2016, 14.46

Hermed en lille artikel, som er oversat af undertegnede. Jeg håber den giver lidt at tænke over...

Læs også om Copenhagen City Taekwondo Klubs værdigrundlag.

En af de bedste måder at hjælpe sine børn til at udforske hvem de er og hjælpe dem med at udvikle sig til fysisk og menneskeligt, er at få dem ind i Taekwondo. Taekwondo som kampsport, er i nogles øjne blot voldshandlinger, men sandheden kunne ikke være længere væk fra dette.


I kampsporter som Taekwondo, Aikido, Judo, Krav Maga og andre underviser man i mere end bare at kæmpe. Disse sportsgrene er livsstile, der påvirker en persons kontrol over krop, sind, såvel som ens indgangsvinkel til livet.

Nedenfor er anfør 7 grunde til hvorfor dit barn bør starte til kampsport, og specifikt Taekwondo:

Få mere aktive børn
Mange børn nu til dags bruger meget tid foran deres TV, videospil, og internettet. Alt for mange børn opholder sig indendørs og uanset hvor meget man gør for at holde dem sunde, får de ikke den nødvendige fysiske motion, der giver dem en stærk og sund krop. Taekwondo er derfor en fantastisk måde at få dem ud af deres hyggekrog og tilbage i aktion.

Børn bruger så meget tid sammen med deres gadgets, at man ikke længere ser dem spille basketball og fodbold eller andre udendørslege i gaderne. Børn behøver ikke engang bevæge sig ud af deres hjem for at være ”sociale” og spille sammen længere. De skal bare logge ind på skærmen og så kan de sidde og spille videospil.

Taekwondo ændrer på det. Her skal de skal interagere fysisk med andre børn.

Boost deres sociale færdigheder
Taekwondo er et fællesskab, der involverer en masse mennesker, som arbejder sammen som et team om at hjælpe børnene til at udvikle sig. Det er en form for broderskab, men det vigtigste er at det er filosofien bag sporten, der binder alle som en familie – og ikke en kontrakt. Denne form for miljø vil gør en masse godt for et barn. Børnene lærer at socialisere sig, at kunne hjælpe hinanden, og lærer at respektere andre menneskers grænser.

Børn udvikler en bedre selvdisciplin
Børn bliver i løbet af deres presset mentalt som fysisk. Det er uundgåeligt. De vil få blå mærker, slå armene, benene og blive fysisk udmattede. De vil vinde nogle af deres kampe i klubben og til turneringer og de vil tabe. Dog vil et barn uden selvdisciplin give op, da det kræver vedholdenhed og hårdt arbejde at fortsætte. Det er en lang proces, men igennem Taekwondo udvikles selvdisciplinen i børnenes eget tempo i et trygt miljø.

Selvdisciplin er en stor del af kampsport, fordi et barn har brug for at lære at kontrollere sig selv i situationer, hvor det er fristende at bare kæmpe tilbage og skade nogen. Børn lærer kampsport - ikke for at gøre andre fortræd, men for at lære at forsvare sig. Dog viser alle erfaringer, at mennesker med høj selvdisciplin også udståler selvtillid, og dermed ikke virker svage og mulige angrebsmål.

Lærer at sætte mål
Hvis du har set de farvede bælter i Taekwondo, Karate og Judo, så er du måske være bekendt med at kampsport består af et hierarki. Disse bælter hjælper en elev at identificere, hvad rang de er, hvilke færdigheder, de skal lære, og hvor langt de er fra toppen.

Dette bæltesystem hjælper dem med at identificere mål og motiverer dem til at nå disse mål. De forstår, at et blåt bælte er bedre end hvidt bælte og den eneste måde, de kan nå denne rang er at mestre de nuværende færdigheder de undervises i. De viser derefter til en bælteprøve, at de har styr alt op til deres nuværende niveau.

Målfokus spiller en større rolle i livet, såsom at være i stand til at sætte mål for sin uddannelse, på sit job, og i sit liv. Det hele starter her i deres barndom, mens de træner. De lærer at den indsats de sætter ind i træningen giver gevinst i sidste ende. Uanset hvor svært det er i processen.

Opnår større selvtillid
At være iført en Taekwondo dragt og opnå et blåt bælte kan virke som en lille bedrift for folk der sigter efter det sorte bælte, men for et lille barn, er det stort og de vil bære det med stolthed.

Generte børn ofte viser sig faktisk ofte at opnå væsentlig større selvsikkerhed efter at have dyrket kampsport. Taekwondo bliver en indgang til at få dem til at lukke sig op, at føle sig som en person, der betyder noget, og jo bedre de bliver til at mestre deres kampfærdigheder, jo mere vokser deres selvtillid.

Bedre Sundhed
Som nævnt ovenfor udvikler Taekwondo børn igennem udendørs og indendørs aktiviteter. Over tid bliver det til en god vane at træne og hjælper børnene undgå fedme og andre sundhedsmæssige forhold. Det fysiske aspekt af kampsport bygger at være fysisk stærk og udholdende, hvilket gør at børn er mindre tilbøjelige til at blive syge.

Det handler ikke kun om at brænde kalorier af, men Taekwondotræningen hjælper også til at udvikle knoglerne og gøre dem stærkere, børnene udvikler et stærkere immunforsvar, udvikler bedre vejrtrækning, og er mindre tilbøjelige til at have en forkert kropsholdning.

Børn lærer om selvforsvar
Selvforsvar er et af de vigtigste mål for at studere kampsport. Børn bliver mobbet i skolen, og kan endda blive overfaldet af voksne, der har til formål at skade dem. Kampsport er en perfekt middel til at lære dem at beskytte sig selv, når det er nødvendigt. Kampsport lærer et barn, hvornår det skal løbe væk samt hvornår og hvordan man skal forsvare sig selv.

Vi håber ovenstående kan være med til at sætte nogle tanker i gang omkring det at starte til Taekwondo.

Wonderful Copenhagen Tournamet

15. august 2016, 15.06

Kære alle

De fleste har holdt sommerferie, men i Nørrebro klubben Copenhagen City Taekwondo Klub har træningen ikke stået stille.

En hel del af eleverne har forberedt sig til sæsonens første stævne. Nedenfor ses eleverne der deltager. Har I lyst til at heppe på klubben, vil stævnet foregå den 20. samt 21. august i Valbyhallen. Alle klasse A elever kæmper om lørdagen og de andre om søndagen.

Teamleder Hanne og Lars
Coaches: Sami, Farooq og Laila

navn

klasse

vægt


Micaela Volpe Michelsen

A

Cadets female (-44 kg)


Ilyas Torkhani

A

Cadets male (-37 kg)


Thomas Kevin Bjelstrand

A

Cadets male (-61 kg)


Nicolai Andresen

A

Juniors male (-55 kg)


Arielle Malveda

A

Seniors female (-46 kg)


Louise Christensen

A

Seniors female (-57 kg)


Casper Christensen

A

Seniors male (-58 kg)


Casper Morild

A

Seniors male (-63 kg)


Emilie Marie Sicko

B

Children female (-33 kg)


Ibrahim Torkhani

B

Children male (-30 kg)


Ismail Ibrahim Mohamed

B

Junior Sparring male (-73 kg)


Zainab Torkhani

C

Aspirants female (-29 kg)


Jana Ali

C

Aspirants female (-33 kg)


Mie Aagaard

C

Aspirants female (-41 kg)


Haytam El Joumali

C

Aspirants male (-37 kg)


Siddiq Lamrabat

C

Aspirants male (-37 kg)


Nye hold i August måned

2. august 2016, 23.42

Kære alle

Vi starter sæsonen op med indtag af elever på 4 hold - klik på den enkelte links for at læse mere:

Børn begyndere

Pigeholdet

Voksen begyndere

Kvindeholdet

Vi glæder os til at se de nye medlemmer i klubben.

De første 2 træninger er prøvetræninger, og koster ikke noget.

Der trænes i træningsbukser og t-shirt. Husk en flaske vand til træningen.

Sommerhilsner

Farooq

Nye Dan-bærere og to nye 2. Dan

6. juli 2016, 21.50

Først og fremmest er Copenhagen City en kampklub, men vi kan dog alligevel godt følge med i grundteknikkerne :)
Ved den nyligt overståede Dangraduering kan klubben "bryste" sig af 3 nye Dan-bærere, som med stolthed har opnået det eftertragtede sorte bælte. For udenforstående, så er det en bedrift der tager ca. 4 års træning, så det er ikke noget man bare lige gør. Stort tillykke til Mario Volpe, Micaela Volpe samt Maria Stegmann.

Ud over disse 3 elever, så var yderligere 2 af klubbens medlemmer til graduering i 2. grad af det sorte bælte.
Stort tillykke til Sami Rashid samt Daniel Volpe.Resultater til Rødovre Cup 2016

28. juni 2016, 12.20

Ved årets sidste stævne blev det til 9 medaljer ud af 11 mulige.

Fire af guld til henholdsvis Mie (1 kamp), Sara (1 kamp), Jana (2 kampe) samt Ibrahim (3 kampe ).

Sølv blev det til Maryam og Khadra
Hayam, Emilie og Ilyas alle fik bronche.

Emilie kæmpede en brav kamp mod en kæmpe modstander, og hun gjorde det supergodt. Både Hayam og Ilyas havde en sejr, inden de måtte se sig besejrede i semifinalen. Magnus og Zainab fik desværre ikke medalje med hjem denne gang, men derimod en masse god erfaring, der kan bruges senere.

Ligegyldigt hvor mange medaljer man vinder, så er det vigtigste at gå hjem med noget lærdom - ellers er det i min optik meningsløst.

Ved afslutningen af denne sæson kan vi være stolte af alle eleverne. Vi fortsætter vores rejse, der ikke kun fører til ædelt metal, men endnu vigtigere, giver de unge en god ballast i livet. Et skridt ad gangen vil børnene opnå deres erfaringer i livet, der bygger på én grundlæggende regel: At blive bedre i de ting jeg foretager mig - hvert sekund, hvert minut og hver time.

Hav en dejlig sommer - Jeres undervisning er ikke slut endnu ;)

Headcoach
Sabumnim Farooq


Rødovre Cup 2016

24. juni 2016, 12.58

CPH City TKD's elever er nu klar til at give alt de har i sig til sæsonens sidste stævne: Rødovre Cup.

Ønsker du at heppe på dem, kan du komme ud til Rødovre Hallen.

Teamet:

Emilie Marie Sicko Children female (-33 kg)
Hayam Alsarraf Aspirants female (-27 kg)
Ibrahim Torkhani Children male (-30 kg)
Ilyas Torkhani Cadets male (-37 kg)
Jana Ali Aspirants female (-33 kg)
Khadra El Boumassaoudi Senior Sparring 2 female (-57 kg)
Magnus Nielsen Aspirants male (-45 kg)
Maryam Milosevic Aspirants female (-29 kg)
Mie Aagaard Aspirants female (-41 kg)
Sara Tarek Naji Mohamad Seniors female (-57 kg)
Zainab Torkhani Aspirants female (-27 kg)

Coach er Sami Rashid
Holdleder er Hanne Morild

Skriv jer op til begynderholdene allerede nu!

22. juni 2016, 09.26

Da vi oplevede en stor tilgang på vore to begynderhold: børneholdet samt voksenholdet, vil vi gerne opfordre interesserede i at tilmelde sig på klubbens venteliste allerede nu. Dette gøre via dette link på klubbens hjemmeside

Holdene starter op pr. august md. (børnehold 8. aug og voksenhold 17. aug)

Læs om børneholdet her:


og Voksenholdet nedenfor:

Målgruppen er fra 15 år og op.

Holdet træner onsdage kl. 1730-1900.

Holdet vil bygge på grundlæggende taekwondo, og ikke have fokus på kamp, men derimod på grundteknik og selvforsvar.


Yderligere info kan fås via email på rashid3105@gmail.com.

De bedste sommerhilsner

Farooq Rashid
Headcoach

Sommerferie 2016

20. juni 2016, 23.45

Kære Alle

Klubben har officielt ferie fra på onsdag.
Det betyder, at kampholdets sidste "normale" træning vil være på onsdag, og børneholdene har sidste træning mandag den 20-6-2016. Ekstratræninger mv. vil blive slået op her og på hjemmesiden.

Sommerhilsner fra Trænerstaben


Succes ved German Open 2016

26. april 2016, 15.26

Den blot 14 årige Thomas Bjeldstrand kæmpede sig til en guldmedalje ved det netop afholdte German Open - en stor international turnering med knap 800 deltagere.

Thomas ligger i en af de tungere klasser for kadetter (børn mellem 12 og 14 år), hvorfor de ikke normalt er mange i vægtklassen.


Thomas sammen med sin far

Thomas sad over i sin første kamp, og var dermed direkte i finalen. Nørrebro kæmperen mødte her sin rival fra Tyskland, som han tidligere tabte til ved Dutch Open i finalen. Tyskeren har en god resultatliste bag sig, med guld fra Dutch Open, Guld fra Presidents Cup (med 1800 deltagere). Desværre for tyskeren viste Thomas, at han er bedst. Med en solid sejr på 7-2 var der ikke så meget at gøre.

Thomas fortsætter dermed sin medaljerække der nu tæller:

Sølv ved DM 2015
Bronze ved Nordiske Mesterskaber 2016
Guld ved Turkish Open 2016
Sølv ved Dutch Open 2016
Guld ved German Open 2016

Andre af klubbens medlemmer der kæmpede ved dette stævne var:

Louise Christensen - Tabte desværre til en Amerikansk pige i golden round
Casper Morild - Tabte desværre, da han ikke fik for 2 rene hovedtræffere.
Nicolai Andresen - Tabte sin 2. kamp. Fik pådraget sig en skade i benet i første kamp (som han vandt overlegent) der hæmmede hans præstation.

her hele teamet:

German Open 2016

21. april 2016, 13.56

Hermed teamet der er udtaget til at tage med til German Open 2016
Thomas Bjeldstrand, Cadet -61kg
Nicolai Andresen, Junior -55kg
Casper Morild, Senior -63
og endelig Louise Christensen, Senior -57kg

Se live stream her: (Klik på billedet)
LIVESTREAM

Den foreløbigeliste over deltagere:

WeightDivisions GO 2016 MALE - WeightDivisions GO 2016 FEMALE
Presidents Cup 2016 i Bonn

14. april 2016, 13.27

I den forgangne weekend deltog Copenhagen City Taekwondo klub ved det stort anlagte stævne i Bonn.

Stævnet er det første af sin slags og tæller som et højt rangeret europæisk stævne med mange deltagere samt muligheden for direkte kvalifikation til hhv. Kadet EM, Senior EM samt U21 EM.

Med disse "billetter" på højkant tiltrak stævnet sig stor opmærksomhed og op til 1500 deltagere var tilmeldt - mange af dem store stjerner inden for sporten. Klubben endte dog "kun" med en bronzemedalje, som gik til Nicolai Andresen. De øvrige måtte nøjes med nogle gode erfaringer at bygge på til hjemmetræningen. Med sin medalje var klubben med til at give Danmark en placering på herresiden som 9. bedste land. Danmark fik i alt 1 Guld, 1 Sølv og 2 Bronze.

Læs mere på klubben Facebook side: https://www.facebook.com/CCTK2013/

Tillykke til Nicolai og tak for indsatsen til alle :)Klubben havde følgende deltagere med:

KADETTER
Micaela Volpe
Thomas Bjelstrand

JUNIORER
Nicolai Andresen

SENIORER
Arielle Malveda
Casper Morild

fra Risskov
Louise Christensen

Den nye formand

1. april 2016, 16.41

Kære alle.

Tak for tilliden og jeg glæder mig meget til at hjælpe til som formand for klubben. Klubben har siden sin start oplevet en meget positiv udvikling og dette både på grund af indsatsen fra Farooq og Laila, MEN også alle de andre der har hjulpet til med at skabe rammerne for landets bedste taekwondo klub.

For dem der ikke kender mig er jeg gift med Hanne (hende den søde med det lyse hår) og er far til Casper og vi har derudover 3 andre børn, der alle har dyrket Taekwondo.

Jeg har selv dyrket taekwondo med mine piger og har siddet i DTAF's hovedbestyrelse i et par år og blandt andet haft ansvaret for talentarbejdet indenfor kamp. Jeg håber at kunne hjælpe til, så klubbens trænere kan fokusere på det sportslige...

Til slut en stor tak til Christoffer som med sin formandspost og mange frivillige timer og engagement, har været med til at skabe den klub vi har i dag. TAK!

Sportslig hilsen

Lars Morild
Formand


Ny formand i CPH City Taekwondo Klub

22. marts 2016, 22.17

Kære alle

Vi kan hermed annoncere, at Lars Morild har overtaget formandsposten efter Christoffer Vedel.

Jeg vil gerne personligt takke Christoffer for den tid og hjælp han har ydet i klubben. Jeg vil personligt savne ham for det skønne menneske han er og håber da at vi ser ham igen, når lejligheden byder sig. 1000 tak Christoffer.

Lars vil snarest komme med en lille introduktion om sig selv inden længe, hvor jeg kun vil sige et ydmygt tak.

hilsen Farooq

Dutch Open 2016

9. marts 2016, 16.43

I den kommende weekend vil Nørrebro klubben CPH City deltage ved Dutch Open 2016.

Stævnet regnes for et af de store europæiske events, med over 1200 deltagere. Følgende deltager som kæmpere for klubben:

Michaela Vople - deltager for første gang i klubbens farver
Thomas Bjeldstrand
Nicolai Andresen
Mads Mikkelsen
Casper Morild

Ledelsesteamet består af:
Lars Morild
Farooq Rashid
Laila Rashid

Træner:
Sami Rashid

Timeout for forældre :)

6. marts 2016, 23.25

Som forældre sker det tit, at vi rives med af stemningen, og ønsker at gøre omgivelserne for vores børn så optimale som muligt. Derfor kan man engang i mellem glemme, at man gerne må have lidt "frirum" til træning. Det betyder naturligvis ikke, at eleverne skal lave "hønsegård", men noget snak under træning kan godt tage følelsen af at det er hårdt væk - det kan være motiverende !!!

Jeg vil derfor gerne med nedenstående artikel gerne være mere skarp på rollefordelingen af forældre/træner. Retningslinjerne er en guideline for hvordan vi ønsker I støtter jeres fantastiske børn. Den respektfulde adskillelse vil kunne styrke forholdet mellem elev/træner og træner/forældre - og med dette i mængde, skabe de bedste forudsætninger for en stabil udvikling.

Sidst, vil jeg også nævne et råd, som jeg selv blev opmærksom på: Køreturen hjem har for mange unge atleter været det værste tidspunkt, da mange forældre benytter køreturen til at tale omkring hvilke ting der gik godt og skidt - dog bliver det for det meste en negativ snak omkring hvad der kunne være gjort bedre. Rådet er, at tale omkring de ting de unge selv vil, og lade træningsinput være en ting mellem træner og elev. Hvis man alligevel gerne vil komme med inputs, så forhold jer til de ting der fungerede eller gik godt under træningen (og husk så ikke at afslutte med MEN :) )


Relation med træneren

Som forælder til et sportsbarn bliver man også en del af et større sportsmiljø med mange forskellige systemer og mennesker. Og en af de vigtigste er træneren. Som forælder lægger man meget tillid ved træneren i forhold til at varetage ens barns sportslige udvikling, men også ve og vel. Desuden viser både forskning og praksis, at et godt samarbejde mellem forældre og trænere har gavnlig effekt på barnets motivation og udvikling. Men hvordan skaber du et godt samarbejde mellem dig og træneren?

1) Respekter rollefordelingen Først og fremmest skal du kende din rolle og respektere trænerens. Det betyder, at til træning og konkurrencer er det træneren, som styrer showet, kommer med input, ordrer og motivation. Er du uenig i noget, så tag det bagefter på en konstruktiv måde.

2) Anerkend træneren Et godt samarbejde blomstrer hvis man anerkender hinanden for ens indsats og dedikation. Så når du har muligheden, så anerkend træneren oprigtigt.

3) Forstå træneren Ligegyldig hvilke beslutninger træneren træffer, så sker det på baggrund af viden, erfaring og holdninger, og er du uenig, så gå i dialog med træneren og forsøg at forstå hans/hendes tanker.

4) Vær konkret og konstruktiv Vil du gerne have at træneren gør noget bestemt, så vær meget konkret omkring, hvad du/I gerne vil have, og vær konstruktiv når I snakker om, hvordan det kan lade sig gøre. Hvis ikke det kan lade sig gøre, så søg forståelsen.

5) Kig indad Oplever du uenighed med træneren, så kig indad og spørg dig selv ”Hvad gør jeg lige nu, som opretholder konflikten, og hvad kan jeg gøre for at få løst det?”.

6) Accepter eller tag konsekvensen Har du udvist respekt, søgt forståelse, været konkret og konstruktiv og kigget indad, men føler stadig at træneren er langt fra at opfylde de behov I har, så må du enten acceptere at det er sådan vilkårene er, eller også må du tage konsekvensen og flytte et sted hen med en anden træner.

(fra bogen "guide til sportsforældre")

European Club Championships 2016

25. februar 2016, 16.32

Til dette stævne, der var placeret som en forlængelse af Turkish Open, havde Copenhagen City Taekwondo Klub 2 deltagere:
Arielle og Casper.

Casper var først i kamp, og efter en rematch mod en norsk kæmper han havde mødt før, var sejren hjemme. Næste kamp var allerede udset til at være tuff, da hans modstander var en cypriot der til dette stævne var seeded 2'er. Casper leverede en god kamp, men desværre havde modstanderen heldet med sig og resultatet blev 3-1.


Arielle mødte en tyrkisk pige i første omgang, og klarede umiddelbart kampen rutinemæssigt. I anden kamp mødte hun en hollandsk pige. Begge var meget afventende, og der var ikke mange muligheder for point da begge blokerede godt. En meget spændende lige kamp, der desværre endte i modstanderens favør.

Fantastisk præstation af begge.

Turkish Open 2016

25. februar 2016, 16.20

CPH City havde 6 deltagere til dette stævne, som talte over 1500 deltagere. Med så mange deltagere, må niveauet også forventes at være temmelig højt. Stævnets organisering var en smule kaotisk, specielt omkring vejning, men ellers var det en god dommerstandard.

På førstedagen var det seniorerne der var i kamp. Desværre blev det ikke til medaljer, da både Casper og Arielle tabte første kamp knebent (Ari med 1 point og Casper efter en golden round)

Dag 2 var det vores eneste junior der skulle i kamp. Hele 6 kampe var der til Guldmedaljen, så det blev ikke let. Nicolai leverede en fantastisk indsats, og kæmpede taktisk og teknisk med et super samarbejde med Farooq. Det hele gik op i en højere enhed, og selv om Nicolai var den mindste (vægt og højde) i vægtklassen (efter nyligt at være rykket en klasse op), var guldet hjemme.

3 dag var det vores 2 kadetter der skulle i kamp. Ilyas i sin første store turnering. Han startede rigtig flot ud med at lave et baglæns hovedspark og dermed en føring på 4-0. Desværre bar resten af kampen præg af at modstanderen pressede på qua sin størrelse og vægt. kampen endte 4-7 i modstanderens favør.

Sidste mand på dagen var Thomas, som også er rykket en klasse op. Derfor var der lidt nervøsitet om hvordan det ville gå, da modstanderne var næsten et hoved højere. Thomas havde en fantastisk dag og viste en viljen til sejr. 3 kampe og Thomas også var hjemme med en Guld.


Turkish Open samt European Club Championships 2016

14. februar 2016, 00.36

Cph City's kamphold deltager i denne og næste weekend i to turneringer, nemlig Turkish Open samt European Club Championships. Begge stævner er stærkt besat, og der er ret mange store profiler tilstede. Stævnet bærer præg af at det er OL år i år.

Teamet er denne gang ikke fuldt, men der er alligevel 6 med fra klubben:

Holdleder: Hanne Morild
Coaches: Laila og Farooq
Træner: Sami

Atleterne:

Ilyas Torkhani -37 kadet drenge
Thomas Bjeldstrand - 61 kadet drenge
Nicolai Andresen -51 junior herrer
Mads Mikkelsen -58 senior herrer
Casper Morild -63 senior herrer
& Arielle Malveda -46 senior damer

Casper og Arielle deltager i Club Championships allerede i løbet af den kommende uge.

Endnu en holdopstart

6. februar 2016, 00.44

CPH City Taekwondo fortsætter med udbygning af klubbens hold, og kan nu med glæde fortælle, at vi starter et hold op for kvinder. Det er et hold der længe har været efterspørgsel efter, men som vi først kan realisere nu.

Som en start vil holdet alene træne om søndagen fra 1600-1730. Træningen vil foregå i et aflukket lokale.

Holdets trænere vil naturligvis være kvinder.Vi byder alle velkommen.

læs mere om holdet samt tilmelding her


Travlt forår for taekwondo klubben i ydre Nørrebro

27. januar 2016, 12.02

I Nordvestkvarteret gør Copenhagen City Taekwondo Klub sig klar til et travlt forår. Klubben har netop afholdt graduering for ca. 40 af medlemmerne på børn og voksenhold. Så selv om det har været ferie, så har Tagensbo skole lydt af høje kampråb og masser af aktivitet i taekwondo Klubben.

Der har været fællestræninger med enkelte venskabsklubber og ekstra træninger, da foråret bliver ret hektisk.

Sidst, men ikke mindst, starter klubben et begynderhold op for +15 år. Holdets fokus vil være basis taekwondo, og er en del af en udviklingsstrategi lagt at klubbens ledelse. Holdets trænere vil være Mario og Mette, som begge har valgt at flytte til klubben for nylig.

I slutningen af januar har vi 6 deltagere til de Nordiske Mesterskaber:
Rayan, Sara, Thomas, Nicolai, Ilyas og Mads.Februar byder på Turkish Open, hvor teamet vil bestå af:
Thomas, Nicolai, Ilyas, Mads, Casper og Arielle.
I øvrigt ret spændende stævne for Ilyas der debuterer som Kadet i sin første internationale G-turnering.


Til marts er det Dutch Open samt en træningstur til vores venskabsklub i London.
Dette sker som en forberedelse til Ambassador's Cup i Bonn, Tyskland.
Teamet til Dutch Open er ikke fastlagt endnu.

Ambassador's Cup i Bonn (i april), som ser ud til at blive det største stævne i Europa i år, vil følgende deltage:
Micaela, Rayan, Arielle, Casper, Sidar, Nicolai, Thomas

Nyt voksenhold

12. januar 2016, 14.06

Copenhagen City kan, som et led i klubbens udvikling, med glæde fortælle, at vi starter et hold op for voksne.

Målgruppen er fra 15+ i området omkring Nørrebro.

Holdet forventes opstart pr. 3 februar kl. 1800-1930.

Holdet vil bygge på grundlæggende taekwondo, og ikke have fokus på kamp, men derimod på grundteknik og selvforsvar.

Vi glæder os til denne udvidelse af klubbens kompetencer.

Det var 2015

30. december 2015, 16.50

Kære alle

Så er året ved at være slut. Et fantastisk år for klubben med mange gode oplevelser.

Det er en fornøjelse at se alle de unge mennesker udvikle sig i et tempo, som er kontrolleret hvilket giver en harmoni i forhold til ikke at være under stress, men være i balance med sig selv og dermed at kunne have overskud til andet end træning.
Mennesker i balance performer bedst!

Mange ting er sket i Forbundet, som har haft direkte indflydelse på klubben, men vi har alligevel klaret skærerne. Der er kommet nye venskabsklubber uden for Danmark (Gurumu England), men også inden for Danmark har vi fået et samarbejde om at stå med EV, der rummer nogle af de bedste udøvere. Fremtiden for klubben er dog stabil og helt efter planerne. Vi kigger fortsat IKKE på resultaterne, men arbejder efter et princip om at fokusere på processerne - det andet er "blot" et følgeprodukt.

Sportsligt har det været et fantastisk år, hvor specielt Casper og Arielle har gjort sig bemærket ved at tage medaljer ved de internationale G-turneringer i år, samt at kvalificere sig til U21 EM. Dog skal hele kampholdet have en super ros for at præstere fantastisk - specielt til Wonderful hvor vi med ganske få deltagere alligevel havde 8 finaler og dermed sikrede os en 3. plads i klubturneringen, og igen til DM, hvor vi opnåede en sikker 4. plads - igen med 8 finaler ud af 11 mulige.

Get2Sport viste også, at klubbens helt små kan være med - Selv om resultaterne kunne have været bedre, så fik klubben pokalen for BEDSTE SAMMENHOLD, hvilket jo beviser at den ånd Laila og jeg forsøger at give videre også afspejler sig igennem vores trænere ned til de mindste elever. Dét er grundlaget for succes.

Ud over dette glemmer jeg heller ikke, at klubben blev kåret som Årets forening af DGI København for arbejdet med "Børn med særlige behov". Dette er igen bevis for, at klubben holder fast i principperne om at skabe ikke kun et Talentudviklingsmiljø for eliten, men også formår at tage fat i områder, som giver mening rent menneskeligt. Her skal rosen også gå til Nadia, som har været en stabil underviser på holdet og skabt et hold af engagerede børn. Holdet er et bevis på det fornuftige samarbejde som Tagensbo Skole, Merethe fra DGI samt Cph City indgik for lidt over 2 år siden. Projektet fortsætter og nu med nye spændende aktører.

Jeg vil sidst gerne takke alle klubbens fantastiske elever, trænere og forældre for at have bidraget til at bære klubben til der hvor vi er idag, men mest af alt vil jeg gerne takke LAILA for altid at stå ved min side. Både når jeg skal løftes, men også når jeg skal hives ned på jorden igen. Et bevis på at der bag mig står et fantastisk menneske, som aldrig har svigtet.
Jeg glæder mig til at se 2016 udfolde sig, glæder mig til at se alle de små og store udvikle sig som mennesker og mest af alt glæder jeg mig til at vi går ind i det nye år sammen. Sammen er vi stærke!

Godt Nytår til alle - pas på jer selv.

Kærlig hilsen

Farooq Rashid
Headcoach
Copenhagen City Taekwondo Klub


God ferie og God Jul på Nørrebro

23. december 2015, 16.53

Hermed et flot billede af Tommy, som er klar til at sparke det nye år igang.

Vi ser frem til en masse super oplevelser i det nye år.

Vi ses den 4. januar 2016.

mvh Trænerne
Copenhagen City Taekwondo Klub

Nye Sortbælter i Copenhagen City

9. december 2015, 00.34

Ligesom i livet , søger hver eneste væsen evolution - at blive bedre,
at være stærkere og hurtigere. Med tiden at blive den bedste. I alle
aspekter af livet er der forhindringer der skal overvindes.

Det er på samme måde i kampsport, hvor de studerende når deres "modenhed", når han eller hun får det ønskede sorte bælte.

For mesteren er det en succes når eleven når denne grad , og sætter sig nye mål . Et første skridt som en sand lærling .

At få det sorte bælte er aldrig en ende, men en begyndelse på en lang rejse til en dag selv at blive Mesteren.

I dag fik 3 af vores elever deres 1 poom / Dan .

Tillykke fra både Laila og mig til Nicolai Andresen, AbdulRahman Ali Amer og Ilyas Torkhani.

Stor ros til Pernille Hvid Pedersen og øvrige trænere for at gøre dem klar til gradueringen.

Det er et bevis , at det er bedre at træne smartere end at træne hårdere.

Børnestævne i Nørrebrohallen

9. december 2015, 00.29

Tusinde tak til forældrene for at bakke op og være en del af et super Team.

De fantastiske 4 (Sami, Mads, Sara og Sidar) var rigtig gode og sammen med jeres dygtige elever blev det en god dag.

Pokalen for bedste KLUBSAMMENHOLD er fortjent.

Vi lader denne video tale for selve stævnet.


Marokko Open 2015

9. december 2015, 00.24

Så er teamet endelig vel hjemme.

Klubben stillede op med 2 elever og 1 ekstra til "låns".

Arielle Malveda, Casper Morild fra klubben og Louise Christensen fra EV, som vi har et samarbejde med.

Coach på denne tur var Laila Rashid.

Førstedagen
skulle både Arielle og Casper kæmpe. Begge havde fået en fornuftig lodtrækning, så mulighederne for medalje var til at overskue.

Casper når at få 3 kampe ud af 5. Første kamp ender 6-6 og Casper vinder i golden round. Anden kamp ender 11-8 til Casper.
Desværre bliver næste kamp den sidste, da Casper taber 2-12 til en dygtig modstander - selv om Casper starter godt og går ud af første omgang med pointscoren 2-2!

Arielle afslutter året med nogle fantastiske kampe. I første kamp vinder over Egypten 21-8 og i næste møder sin rival fra Belgien. Kampen ender 14-11 efter en lige kamp, hvor modstanderen også er foran på et tidspunkt. Næste kamp bliver en stor udfordring for Ari, som stadig døjer med sin lyskeskade. Det gør at hun bliver presset af den fysisk mere robuste vietnameser. Kampen ender 4-15, men en helt klar velfortjent Bronze med hjem til Danmark.

Louise kæmper på andendagen, hvor hun i sin første kamp skal møde en stærk og robust modstander fra Rwanda. Louise kommer skidt fra start og taber desværre kampen.

Hjemturen for holdet bliver en udfordring, da Arielle får stjålet sit pas i hallen. Det betyder så, at Ari og Laila først kommer hjem efter en ekstra "feriedag".

Tak til alle for deres indsats.

Nu er det blot at sætte nye mål, og der venter allerede et spændende år lige om hjørnet.

Andendagen ved U21 EM - Casper Morild

23. november 2015, 10.22

Casper Morild -63 kg

Casper var i action i en tidlig kamp på dag 2 ved EM. Han møder en dygtig rutineret modstander fra Moldova - Nichita Ursu, men danskeren starter med at presse på. Det giver resultat og Casper kan gå ud med 4-0 i dansk favør efter første omgang.

Anden omgang slutter 8-6 da modstanderen presser på og kommer ind på Casper med nogle suspekte spark. Blandt andet en dwitchagi der giver 5 point ?!
Casper bliver skadet i foden i anden omgang og får sværere ved at holde fokus og samtidig også svært ved at bevæge sig. Kampen slutter desværre med en sejr til Moldova med pointene 18-11.

Ingen medalje til Casper men masser erfaring med hjem.

Nichita Ursu, Moldova forlader EM I kvartfinalen.

Førstedagen ved U21 EM - Arielle Malveda

23. november 2015, 10.21

Arielle Malveda – 46 kg:

Arielle møder Danshina Oleksandra fra Ukraine i sin første kamp der iøvrigt er en kvartfinale.

Som mange af kæmperne ved dette mesterskab, bærer den ukrainske kæmper præg at være høj i forhold til vægtklassen.

Dette giver en fordel på rækkevidde til hende og selv om Arielle og hendes coach Farooq Rashid har den rigtige strategi, så bliver det svært at komme ind og få scoret på hende.
De første 2 omgange er dog jævnbyrdige selv om pointscoren ender 7-1. Arielle er derfor nødsaget til at forcere hvorimod hendes modstander kan stå med den ene ben oppe det meste af tiden.

Selv om Arielle holder presset og skaber en lidt mere varieret kamp, ender det med 13-1 desværre til Ukraine.
På trods af dette er der ikke tvivl om at vi kan forvente mere fra Arielle's side. Specielt da hun har døjet med en lyskeskade, der har gjort det svært med de høje spark. En erfaring rigere til dette stævne er hvad hun kan tage med hjem.

Danshina Oleksandra fra Ukraine tager senere klassens sølvmedalje.

DM 2015

1. november 2015, 22.29

DM 2015

DM er overstået, og vi kan nu begynde en ny sæson med opbygning for
det kommende år. For Casper og Arielle, venter U 21 EM. For resten af
holdet det bliver hårdt. Vi vil arbejde på at blive bedre, stærkere,
hurtigere og klogere.

"Winners train, losers complains"
- started from the bottom, now we're right here...

Vi er stolte over at have haft 12 atleter til turneringen og 11 medaljer med hjem er en dejlig præstation.

Det kunne have været flere guldmedaljer, men at få 8 finaler og vinde 4 er OK.
Vi blev tilmed 4 mest vindende klub - kun overgået af klubber der havde langt flere kæmpere med til stævnet.

Da DM er en kvalifikation til de Nordiske Mesterskaber, betyder dette
at vi således har 8 kvalificeret til turneringen i januar.

Resultaterne er som følger:

Guld
Ibrahim Torkhani
Ilyas Torkhani
Casper Morild
Nicolai Andresen

Sølv
Thomas Kevin Bjelstrand
Manja Stegmann
Mads Mikkelsen
Sidar Ozgonul

Bronze
Sara Alhashemy
Rayan Ali
Arielle Malveda

30. oktober 2015, 00.01

Nogen tid siden vi har skrevet en nyhed.
Ikke fordi der ikke er noget at skrive om, men mest fordi vi har været travlt med at forberede til DM 2015.

Der foregår en masse ting, men vi har besluttet at gøre tingene på vores egen måde - ikke som andre vil have os til at gøre.

Vi har stolthed i vore hjerter og i vores sind og har modet til at stå det igennem.
Vi har attitude til at holde os fokuseret og har viljestyrken. Det er en definition af Copenhagen City's elever - en adfærdsmæssig måde at tænke og leve på.
Vi ved med sikkerhed , at uanset udfaldet vil vores elever gøre deres bedste - enten vinder de eller også vinder de erfaringen.

En ting er sikker : Vi vil kæmpe , uanset om det er inden for eller uden for kampbanen , så vil vi gøre vores allerbedste .

Held og lykke til vores atleter!!!

Børn
Abdulrahman Ali Amer
Ibrahim Torkhani

Kadetter
Ilyas Torkhani
Manja Stegmann
Thomas Bjelstrand

Juniorer
Nikolai Andresen
Rayan Ali
Sidar Ozgonul

Seniorer
Arielle Malveda
Sara Alhashemy
Mads Mikkelsen
Casper Morild

Coaches/Head of Team
Lars Morild
Laila Rashid
Sami Rashid
Farooq RashidDM 2015

19. oktober 2015, 16.39

Næste stævne for Copenhagen City Taekwondo Klub bliver DM 2015.

Klubben stiller op med følgende

Seniorer
Casper Morild
Mads Skovgård Mikkelsen
Arielle T. Malveda
Sara Al Hashemy

Juniorer
Nikolai Andresen
Rayan Ali
Sidar Özgönül

Kadetter
Ilyas Torkhani
Manja Stegmann
Thomas Kevin Bjelstrand

Børn
Ibrahim Torkhani
Abdul Rahman Ali Amer

Coaches
Farooq Rashid
Laila Rashid
Sami Rashid

+ En masse dejlige supportere

Rødovre Cup - Teknik og kamp

18. oktober 2015, 14.53

Klubben har haft 7 kæmpere samt en debuterende tekniker med til Rødovre Cup.

Noah prøvede for første gang et teknikstævne. Han klarede sig til Coach Pernilles tilfredshed og er klar til nye eventyr på teknikbanen ☺

For en gangs skyld var drengene i undertal til kampstævnet. Nikola var første mand på banen. Han kæmpede godt, men tabte desværre 1-4.

Ibrahim fik desværre ikke sin ønskede revanche og han tabte tvivlsomme 6-8. Vi håber på revanche til DM...

Der var dømt girlpower til dagens stævne. Både Maryam og Jana vandt to flotte sejre og kom hjem med flotte guldpokaler. Jana lavede teknisk knockout i sin første kamp og vandt 14-2. Finalen blev vundet 5-3, da modstanderen trak sig. Flot præstation af Jana.

Maryam vandt 5-3 og 3-0 uden stort besvær. Stort tillykke til begge guldvindere.

Sara kæmpede en superflot semifinale og vandt i sikker stil med 10-3. Hun trak sig i finalen pga en begyndende skade og får derfor en flot sølvpokal med hjem.

Manja var ikke heldig i sin første kamp, som hun tabte i sudden. Bronze til Manja og så har hun lovet revanche til DM ☺

Emilie tabte sin første kamp med 4-5 og fik en bronzemedalje med hjem.

Tak for en god og lang dag i Rødovre Hallen. Stort tak til alle dem, der kom og heppede og bakkede deltagerne op ?

Støt vore kæmpere til U21 EM

1. oktober 2015, 22.24

Mulighed for at hente folderen ned her "STØT ARI, CASPER OG DERES COACH"


Super graduering for klubbens Krigere

28. september 2015, 16.49

Så er gradueringen overstået med en masse glade børn. I alt ca. 30 elever fra klubbens forskellige hold.

Nedenfor 4 af de seje børn ;) - Kiaaap.

U21 EM 2015 i Rumænien

21. september 2015, 23.31

Det er med stolthed klubben kan meddele, at Arielle Malveda og Casper Morild er udtaget til U21 EM.

Det har været en lang rejse for at nå hertil, og vi nu skal lægge en plan for dem sammen med teamet. For uden et velfungerende team, coaches og opbakning var det ikke lykkedes.

Casper Morild og Arielle Malveda - Polish Open 2014

Indstilling, Fokus og Vilje.

Training camp with Team Gurumu

15. september 2015, 11.56

First of all, I have been to many camps in different countries. Has been dealing with a lot of fantastic coaches throughout my Taekwondo Experience.

But one will be one of the most memorable will be the trip to London and Team Gurumu.

Its not that we had to overcome a lot of struggles with passports, airplanes delayed, traffic jams, loss of a suitcase, rebooking flights, but how we were welcomed and treated by our hosts. Sir Siva and his team made sure, that we got most out of our stay. Their hospitality was tremendous, and I think both Laila and me together with our team didn't feel like we were somewhere else, but in our own club. We're grateful and for sure this will not be the last time we will have such an event.
Apart from this, there was a lot of learning - both the similarities in mentality, way of training methods, but also the differences that gave a lot of knowledge. It was really nice to see the kids blending with each other - if someone from outside would have come, no one would have noticed it was two teams.

Talking with the team afterwards they agreed that this was a fantastic event, and we will of course welcome our new friends to Denmark as well some day.

Sir Siva in action.


Team having fun - didnt get the game :) - maybe im too old.

Graduering i CPH City

4. september 2015, 16.52

Kære alle

Der vil være graduering for eleverne - Både børn og voksne fredag den 25-09-2015. Vi starter kl. 1700 med MON børneholdene. Derefter er det de øvede børn samt voksenhold.

Gradueringen koster 100 kr., og pengene indbetales via holdsport.

Det er trænerne der udtager de der skal op. Alle får besked via holdsport, når trænerne har meldt ind til mig.

mvh

Sabumnim Farooq

Polish Open 2015

3. september 2015, 17.02

Dag 1 ved Polish Open

Tingene gik ikke helt efter hensigten. Emil vandt sin første kamp ved K.O., men tabte 2. til Australien. En hård kamp, hvor Emil rammer den anden i hovedet en enkelt gang, men den mere erfarne kæmper tog sejren. Men en god oplevelse og Emil blev en erfaring rigere.
Mads mødte en høj fyr fra Grækenland. Med en ganske lang rækkevidde var det vanskeligt at få point på ham.
Så det er tilbage til træningssalen arbejde videre på tingene :)

Dag 2 ved Polish Open

havde vi 5 kæmpere: Arielle, Manja, Nicolai, Sami og Casper som var klar til kamp. En hård lodtrækning for alle, men på den anden side kom vi jo også for at møde de bedste.
Dagen sluttede med en blanding af gode og dårlige erfaringer/oplevesler. Men igen, man taber aldrig en kamp. Enten vinder man eller også lærer man - ellers er indsatsen er ikke det værd. Vi vidste, at turneringen ville være hård, men igen: for at bestige et bjerg, er du nødt til at (turde) tage et skridt ad gangen.

Vi er dog taknemmelige for at kunne tage hjem med både medaljer og erfaring.

2 flotte bronzemedaljer, der blev vundet af Nicolai -48 junior og Manja -41 Cadet.

Tak til hele teamet for en super weekend.


2. mest vindende klub ved WONDERFUL

18. august 2015, 11.56

Sæsonens første stævne er vel overstået for klubben i Nordvest på Nørrebro, og jeg vil gerne sige stort tak til alle forældre og elever der hjalp med at det blev en succes. Også tak til Marcus (vores super cool'e fysioterapeut), der som altid er en stor hjælp til at gøre eleverne klar til kamp ;)

For det var det. Med 8 finalekampe, hvor 4 blev vundet, og 3 semifinaler kunne klubben med blot 13 kæmpere trække sig tilbage som 2 bedste klub - endog foran etablerede og meget større klubber som NTK og RTK, der deltog med henholdsvis 14 kæmpere og 23 kæmpere og lige under Albertslund, som fortjent fik pokalen mest vindende klub.

Som trænere er det en succes, at se deres elever klarer sig godt, og at timerne i træningslokalet også giver bonus. Optakten til dette stævne har dog været lidt svær, da det ligger på et tidspunkt, hvor de fleste er kommet tilbage fra ferien. Det vidner dog om et solidt bundniveau, hvor Laila og jeg kan se hvor stort potentialet er.

(Kommmende aktiviteter for klubben bliver: 2 x træningslejre, Polish Open (G), Rødovre Cup (beg./talent), Serbien Open(G) og DM 2015(Adv.) og Get2Sport.)

Medaljefordeling:

Guld
Ibrahim Torkhani
Nicolai Andresen
Casper Morild
Arielle Malveda

Sølv
Sidar Ozgonul
Mads Mikkelsen
Emil Vedel
Rayan Ali

Bronze
Ilyas Torkhani
Sami Rashid
Nadia Bourhabi

Samlet fordeling af klubbernes indbyrdes point

1. Albertslund Taekwondo Klub - 58
2. Copenhagen City Taekwondo Klub - 43
3. Grorud TKD - 40
4. Hwarang Rødovre, Denmark - 38
5. Nørrebro Taekwondo Klub - 30

"As long as we persevere and endure, we can achieve anything we want"
-Mike Tyson

Copenhagen City Taekwondo Klub klar til stævne!

13. august 2015, 16.40

Den lille klub i Nordvestkvarteret på Nørrebro deltager med hele 15 deltagere.

Vi glæder os til at se dem i aktion - ønsker andre det, sker det i Valby hallen på lørdag.

Teamet består af:
Emilie Sicko
Ibrahim Torkhani
Ilyas Torkhani
Manja Stegmann
Thomas Kevin Bjelstrand
Nicolai Andresen
Sidar Ozgonul
Sami Rashid
Rayan Ali
Mads Mikkelsen
Casper Morild
Emil Vedel
Arielle Malveda
Nadia Bouharbi
Sara Alhashemy

7 grunde til at starte til Taekwondo

7. august 2015, 16.40

Hermed en lille artikel, som er oversat af undertegnede. Jeg håber den giver lidt at tænke over...

Læs også om Copenhagen City Taekwondo Klubs værdigrundlag.

En af de bedste måder at hjælpe sine børn til at udforske hvem de er og hjælpe dem med at udvikle sig til fysisk og menneskeligt, er at få dem ind i Taekwondo. Taekwondo som kampsport, er i nogles øjne blot voldshandlinger, men sandheden kunne ikke være længere væk fra dette.

I kampsporter som Taekwondo, Aikido, Judo, Krav Maga og andre underviser man i mere end bare at kæmpe. Disse sportsgrene er livsstile, der påvirker en persons kontrol over krop, sind, såvel som ens indgangsvinkel til livet.

Nedenfor er anfør 7 grunde til hvorfor dit barn bør starte til kampsport, og specifikt Taekwondo:

Få mere aktive børn

Mange børn nu til dags bruger meget tid foran deres TV, videospil, og internettet. Alt for mange børn opholder sig indendørs og uanset hvor meget man gør for at holde dem sunde, får de ikke den nødvendige fysiske motion, der giver dem en stærk og sund krop. Taekwondo er derfor en fantastisk måde at få dem ud af deres hyggekrog og tilbage i aktion.

Børn bruger så meget tid sammen med deres gadgets, at man ikke længere ser dem spille basketball og fodbold eller andre udendørslege i gaderne. Børn behøver ikke engang bevæge sig ud af deres hjem for at være ”sociale” og spille sammen længere. De skal bare logge ind på skærmen og så kan de sidde og spille videospil.

Taekwondo ændrer på det. Her skal de skal interagere fysisk med andre børn.

Boost deres sociale færdigheder

Taekwondo er et fællesskab, der involverer en masse mennesker, som arbejder sammen som et team om at hjælpe børnene til at udvikle sig. Det er en form for broderskab, men det vigtigste er at det er filosofien bag sporten, der binder alle som en familie – og ikke en kontrakt. Denne form for miljø vil gør en masse godt for et barn. Børnene lærer at socialisere sig, at kunne hjælpe hinanden, og lærer at respektere andre menneskers grænser.

Børn udvikler en bedre selvdisciplin

Børn bliver i løbet af deres presset mentalt som fysisk. Det er uundgåeligt. De vil få blå mærker, slå armene, benene og blive fysisk udmattede. De vil vinde nogle af deres kampe i klubben og til turneringer og de vil tabe. Dog vil et barn uden selvdisciplin give op, da det kræver vedholdenhed og hårdt arbejde at fortsætte. Det er en lang proces, men igennem Taekwondo udvikles selvdisciplinen i børnenes eget tempo i et trygt miljø.

Selvdisciplin er en stor del af kampsport, fordi et barn har brug for at lære at kontrollere sig selv i situationer, hvor det er fristende at bare kæmpe tilbage og skade nogen. Børn lærer kampsport - ikke for at gøre andre fortræd, men for at lære at forsvare sig. Dog viser alle erfaringer, at mennesker med høj selvdisciplin også udståler selvtillid, og dermed ikke virker svage og mulige angrebsmål.

Lærer at sætte mål

Hvis du har set de farvede bælter i Taekwondo, Karate og Judo, så er du måske være bekendt med at kampsport består af et hierarki. Disse bælter hjælper en elev at identificere, hvad rang de er, hvilke færdigheder, de skal lære, og hvor langt de er fra toppen.

Dette bæltesystem hjælper dem med at identificere mål og motiverer dem til at nå disse mål. De forstår, at et blåt bælte er bedre end hvidt bælte og den eneste måde, de kan nå denne rang er at mestre de nuværende færdigheder de undervises i. De viser derefter til en bælteprøve, at de har styr alt op til deres nuværende niveau.

Målfokus spiller en større rolle i livet, såsom at være i stand til at sætte mål for sin uddannelse, på sit job, og i sit liv. Det hele starter her i deres barndom, mens de træner. De lærer at den indsats de sætter ind i træningen giver gevinst i sidste ende. Uanset hvor svært det er i processen.

Opnår større selvtillid

At være iført en Taekwondo dragt og opnå et blåt bælte kan virke som en lille bedrift for folk der sigter efter det sorte bælte, men for et lille barn, er det stort og de vil bære det med stolthed.

Generte børn ofte viser sig faktisk ofte at opnå væsentlig større selvsikkerhed efter at have dyrket kampsport. Taekwondo bliver en indgang til at få dem til at lukke sig op, at føle sig som en person, der betyder noget, og jo bedre de bliver til at mestre deres kampfærdigheder, jo mere vokser deres selvtillid.

Bedre Sundhed

Som nævnt ovenfor udvikler Taekwondo børn igennem udendørs og indendørs aktiviteter. Over tid bliver det til en god vane at træne og hjælper børnene undgå fedme og andre sundhedsmæssige forhold. Det fysiske aspekt af kampsport bygger at være fysisk stærk og udholdende, hvilket gør at børn er mindre tilbøjelige til at blive syge.

Det handler ikke kun om at brænde kalorier af, men Taekwondotræningen hjælper også til at udvikle knoglerne og gøre dem stærkere, børnene udvikler et stærkere immunforsvar, udvikler bedre vejrtrækning, og er mindre tilbøjelige til at have en forkert kropsholdning.

Børn lærer om selvforsvar

Selvforsvar er et af de vigtigste mål for at studere kampsport. Børn bliver mobbet i skolen, og kan endda blive overfaldet af voksne, der har til formål at skade dem. Kampsport er en perfekt middel til at lære dem at beskytte sig selv, når det er nødvendigt. Kampsport lærer et barn, hvornår det skal løbe væk samt hvornår og hvordan man skal forsvare sig selv.

Vi håber ovenstående kan være med til at sætte nogle tanker i gang omkring det at starte til Taekwondo.

Optag af nye elever til børneholdet !!!

3. august 2015, 13.26


Copenhagen City Taekwondo Klub inviterer interesserede børn i alderen 5-10 år til at komme til taekwondo træning. Hele august måned vil der være prøvetræning, som er gratis. Det koster 375 kr. i kvartalet. Klubben er beliggende på Ydre Nørrebro, nærmere betegnet Tagensbo Skole, Magistervej 4, 2400 København NV.

Stort tak til Carlsberg Fonden

28. juli 2015, 17.51

Vi takker for støtten fra Carlsberg Fonden. Det er tiltrængt ifht. at hjælpe en klub med små økonomiske midler.

Kampskrig i sommervarmen på Nørrenbro !

19. juli 2015, 00.16

Selv om sommeren nu begynder at blive varmere, studenterne er sprunget ud og skolernes sommerferie er startet, ligger den lille Nørrebro'ske Taekwondo klub ikke på den lade side. Hen over Juli måned vil der være træning for eleverne. Specielt for de ældste vil der være en træningslejr i samarbejde med Elite Vest ud over de daglige træninger. Dog vil nogle af træningerne også foregå i fitnesscenteret eller i naturen på egen hånd.


Sommerperioden er oftest der hvor der er mulighed for at træne styrketræning og drosle lidt ned på decideret Taekwondo træning. Dette er med til at forebygge skader og styrke kroppen forud for den kommende sæson.

Allerede i august ligger der to stævner: Wonderful Copenhagen samt Polish Open, så der er noget at træne frem imod.

Ønsker nogle af forældrene at have et skema til børnene de kan træne efter, så er det vedlagt denne nyhed - måske man selv kan være med ;)

Styrketræning 2015.doc

Vi ønsker jer en rigtig god sommer!

Til alle de der skal fejre Eid efter Ramadan måneden, ønsker vi alle Eid Mubarek (Glædelig Eid)

De Sportsligste hilsner
Farooq


Sommer i Copenhagen City Taekwondo Klub

27. juni 2015, 23.42

Så ramte sommerferien Danmark. Dog savner vi, at solen er lidt mere synlig :)

BØRNETRÆNING
mandag og fredag - 17-18
Klubben vil dog fortsætte med at have træninger for børnene undtaget 2 uger (uge 29 + 30) - holdene vil dog blive slået sammen, afhængig af antallet af elever.

KAMPHOLDET
mandag, onsdag og fredag
(samme tidspunkter som nu)
Der vil ligeledes være træning for kampholdet som normalt, dog vil vi ikke træne om søndagen og ligeledes i de to ovenstående uger.

Til alle de der rejser til udlandet (og varmen):

kh

Laila og Farooq

Summercup 2015 i Tåstrup

9. juni 2015, 15.35

En fantastisk weekend hvor den sidste Begynder/Advanced turnering, Summercup i Taastrup fandt sted.

For mig og Laila handlede turneringen ikke kun om at vinde, men det vigtigste var at se udvikling og engagement fra vores elever - fra børn til voksne.
Det var på samme vis også for at se vores børn som trænere og coaches, da vi ser en afspejling af os i dem. Når de viser evnen til at tænke taktisk og hjælpe deres elever med at opnå det ønskede resultat. En flot præstation af Sami, Sara og Mads. Godt gået coaches :)

Vi havde 13 kæmpere med - nogle begyndere, nogle avancerede, nogle børn og nogle voksne. Alle gjorde det virkelig godt.
Selvom vores "elite" ikke var fuldt til stede formåede holdet at få en 2 plads i "mest vindende"-sammentællingen.
Dette med 5 guld, 3 sølv og 3 bronze.

Tillykke til allesammen - Vi er super stolte af jer.
Laila & Farooq

Succesfuld træning for Piger/Kvinder

2. april 2015, 13.58

Den 28. marts dannede Copenhagen City Taekwondo Klub rammen om den første pige/kvinde-træning.

Tilmeldt var 55 seje "tøser" fra klubber i Danmark og Sverige. Dagen bød på både træning samt sparringskampe.

Tak til alle der deltog samt alle der hjalp med at gøre dagen til en fantastisk oplevelse.,

Totally Girl power :-)
Thanks for joining the stage and thanks to all who helped make this a super training day.
#CCTKD #trainhardordietrying #taekwondo

Årets forening i DGI 2015 :o)

27. marts 2015, 00.02

ÅRETS FORENING 2015

COPENHAGEN CITY TAEKWONDO KLUB

Selv om prisen er dejlig at få, så glæder det os at kunne promovere Taekwondo-sporten på fornem vis i DGI regi. 

Klubbens bestyrelse er taknemmelig for den indsats de frivillige i Cph City Taekwondo Klub laver. 

Det takker vi for af hjertet.

Dutch Open 2015

17. marts 2015, 23.52

Mere læring ved stævnet i Holland. Specielt fordi der skulle kæmpes på et nyt elektronisk system.

KP&P-systemet har sine fordele og ulemper. På den lyse side, så elsker jeg systemet da det bringer mere Taekwondo end ballet til sporten. På den anden side fungerede kamphjelmen skuffende. For mange spark, der ramte ikke gav point. Dog var den største ulempe prisen for fodbeskytterne. 70 € var næsten den samme pris som tilmeldingsgebyret. Jeg ved, hvis vi havde vidst i god tid hvilket system der skulle benyttes at de kunne have været købt billigere ...

Forhåbentlig vil vi få flere turneringer, hvor de kan bruges.

Mit hold vil nu fokusere på Spanish Open som er den næste turnering. Forhåbentlig på Daedo systemet :-)

Deltagerne vil være Manja, Sidar og Casper.

På billedet står deltagerne til Dutch Open
(Manja, Arielle, Mads, Casper, Sami, Sidar og Farooq)

Resultater Esbjerg Begynder/Talent Cup

5. marts 2015, 16.22

Guld: Manja, Clara og Sami

Sølv: Joakim

Bronche: Ilyas, Ibrahim og Emilie

Fairness-pokal til Noah.

Erfaringspoint til Nikola :)

Esbjerg Begynder/Talent Cup

25. februar 2015, 14.38

Team Copenhagen City er klar til endnu et stævne i den kommende weekend.

I denne omgang går turen til Esbjerg med 9 kæmpere:

Sami Malik Rashid, Ilyas Torkhani, Manja Stegmann, Ibrahim Torkhani, Emilie Marie Sicko, Noah Zea Larsen, Clara Kirkegaard, Joakim Bjerge Stæhr, Nikola Golemac.

Stævnet bliver ret spændende, da vi har Nikola der kæmper for første gang til et rigtigt stævne, Ilyas der debuterer som Kadet, Manja der kæmper i klubbens farver for første gang og Sami, der er ved at være klar efter sin lange skadesperiode. 

Medalje ved Turkish Open

25. februar 2015, 14.19

Ved det nyligt afholdte Turkish Open, fortsætter klubbens elever med at markere sig på den internationale bane.

Klubben stillede op med 3 deltagere: Arielle Malveda, Casper Morild og Emil Vedel.

Arielle kæmpede rigtig flot og havde en sikker sejr i første kamp. I anden kamp mødte hun en rutineret pige fra Aserbajdsjan. Kampen bliver vundet i golden round med et flot hovedspark. I tredige kamp møder Arielle Cypern, som er rangeret som nr 1 på verdensplan. Desværre bliver Arielle skadet under et fald tidligt i kampen og af sikkerhedshensyn trækkes hun. Dog flot med 2 sejre i sit første seniorstævne.

Casper fik en hård dag, da der ventede ham 6 kampe, hvis han gik hele vejen. Det bliver Caspers bedste stævne nogensinde og frem til semifinalen, mødte han 3 der har ligget på top 20 på verdensplan - heraf bla. en tidligere Europamester(2012). Ved at holde hovedet koldt formåede han at komme frem til semifinalen.
Semifinale blev desværre slutningen for denne gang og en helt igennem velfortjent bronzemedalje i Caspers første udenlandske stævne som senior. 
Målsætningen om at kvalificere sig til U21 EM senere i år er lidt tættere på.

Emil startede hårdt ud mod en engelsk landsholdskæmper der, trods Emils føring med 4 points i første omgang, viste sig at være en tand bedre på dagen. I taekwondo sporten går det hurtigt, og der skal meget få fejltrin til før man bliver straffet. Emil kæmpede med hjertet, men det var desværre ikke nok.

CCTKD i Nord/Vest-bladet Uge 5 2015

2. februar 2015, 10.55

Landsholdsudtagelse 2015

24. januar 2015, 23.45

Copenhagen City Taekwondo Klub kan med stolthed meddele, at 4 af vores elever er blevet udvalgt til senior landshold. Det er virkelig en god nyhed til en klub, der har kun eksisteret i to år.

Navnene:


Mads Mikkelsen -58 kg- Arielle Malveda -46 kg


Casper Morild -63 kg- Emil Vedel -68 kg

Betaling via MOBILE PAY

17. januar 2015, 15.46

Kære alle

For at lette betalingen til klubbens aktiviteter samt kontingent, så vil det fremover være muligt at betale med sin telefon via Mobile Pay.

Det er et program der skal hentes ned på mobilen og derefter kan man betale direkte fra sin mobil til klubbens konto.

Telefonnummeret til klubben er 31460600 - altså mit nummer. Hent programmet her:

http://www.danskebank.dk/da-dk/mobilepay/Pages/mob...


Tak for året der gik. Vi ses i 2015

29. december 2014, 16.30

Istedet for at skrive en lang historie, så har jeg valgt at sætte dette klip op af klubbens aktiviteter.

Vi glæder os til at se jer alle igen i 2015.

Godt Nytår alle sammen.

kærlig hilsen

Copenhagen City Taekwondo Klub

Juleferie fra næste (uge 52)

16. december 2014, 20.13

Sidste træning på fredag før juleferien.
God (jule-) ferie til alle.
Vi ses i det nye år.

Husk kamplejr for de store (+11)

Fællestræning med Udviklingscenter EV

12. december 2014, 14.21

Som en del af en proces mod et samarbejde med Udviklingscenter EV, afholdt Cph og Udviklingscenteret den første fællestræning.

God indsats fra alle, og god holdånd. Bjarne og Farooq taler sammen om det videre samarbejde.

CPH City klar til DM og Turkish Open 2014 !

24. november 2014, 12.38

Så er vi næsten klar. Kampholdet vil blive adskilt her i weekenden. 

6 af dem vil være på vej til Turkish Open 2014 sammen med Tobias Hyttel (Albertslund), og 4 tager til de Danske Mesterskaber.

Vi ønsker alle vores elever held og lykke....og ser frem til stævnerne og til at møde alle TKD-vennerne.

Farooq

På billedet bagerst fra venstre:
Sidar, Casper, Sami, Mads, Emil

i midten:
Arielle, Rayan, Sarah og Hayat

Forrest:
Tobias og Ilyas

International kamplejr

24. oktober 2014, 15.07

Kære alle

Den 26-28 december skal klubben være vært for en international kamplejr i samarbejde med Tan Gun (København Taekwondo Klub).

I denne omgang vil lejren dog være forbeholdt elever der er +12 år og har været med til G-klasse stævner.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dear all

The 26th.-28th. of December we will be host for an international fight camp in cooperation with Tan Gun (Københavns Taekwondo Klub)

This time the camp will only be for those, that has participated in G-class tournaments and are more then 12 yrs old.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Invitation på dansk  

Invitation in english 


Bedste hilsner/ Best Regards

Zakarias og Farooq

Rødovre og Serbien -

16. oktober 2014, 12.35

2 dage tilbage så går det løs. 

Klubben har 12 kæmpere Hayat Markouch, Sara Alhashemy, Rubaba Kazimi Rayan Ali, Clara Kirkegaard,Jana, Emilie S., Sidar Ozgonul, Ilyas Torkhani, Joakim, Noah og Ibrahim, der deltager til Rødovre Cup og Casper Morild, der tager til G-stævne i Serbien. Vi ønsker jer alle held og lykke

(på billedet Ilyas, der netop har bestået sin graduering til 3. kup (rødt bælt med 1 sort streg))

Træning i efterårsferien

13. oktober 2014, 09.56

Kære alle

Der vil være træning for Stævneholdet mandag og onsdag 1730-1900.

I andre ønskes en god efterårsferie.

mvh

Farooq

Venskabsturnering i Valby

5. oktober 2014, 15.11

Lørdag satte Tan Gun rammerne op for stævnet for de mindste børn. Klubben deltog med et hold, som fulde af energi mødte frem kl. 0800.

Selve stævnet var ret godt arrangeret og efter vejning og indregistrering, kunne kampene begynde.

Chung Ui klarede sig super godt og kunne slutte stævnet med at have 15 sejre mod blot 5 tab. Det bragte derfor klubben 6 guld, 1 sølv og 1 bronche. Super flot af alle klubben aktører.

Her de stolte børn og deres trænere :)

resultater fra Brande og Østrig

28. september 2014, 14.39

Sidar guld

Ibrahim guld

Emilie sølv
Joakim bronze

Tillykke til jer alle - også til jer der ikke fik medalje.

Tillykke til Emil med en super god præstation ved U21 EM. Selv om medaljen udeblev nåede du en kvartfinale og næste gang er du nr 1.

Vi er stolte af jer allesammen 

Cph City Taekwondo 

Nyt fra U21 EM - Emil Vedel

27. september 2014, 13.13

Emil Vedel – Copenhagen City Taekwondo


1. kamp Danmark - Ungarn
Emil Vedel møder Ungarn i første kamp og vinder 7 – 5, Emil kommer foran i starten af kampen, Ungarn kommer stærkt igen i anden runde og kommer foran med 2 – 1 hvor efter Emil sætter et hovedspark ind, og derefter køre en sikker sejr hjem på 7 - 5, Emil møder Israel i anden runde

2. kamp Danmark - Israel
Emil kommer hurtigt foran i første runde med 4 – 0, i anden runder kommer Israel ud med lyn og torden, og anden runde slutter 9 – 4 til Israel, i sidste runde prøver Emil alt, Israeleren dækker sig godt og med 10 sek. Tilbage laver Emil 7 point og vinder 12 - 11

Kvartfinalen Danmark – Ukraine

Ca. kl. 14.00 dansk tid

Polish Open 2014 - Bronche

21. september 2014, 21.37

Dejlig dag i Polen med Arielle og Casper

Arielle har ikke været på banen i lang tid, så det var med lidt spænding at se om hendes fod kunne holde.
Kampen gik fint, men desværre endte den 6-7 til den anden.

Casper er startet på sin senior karriere, og skulle kæmpe i -58 kg-klassen. Han fik 3 kampe, som blev kæmpet flot og meget taktisk.
I semifinalen møder han en dygtig erfaren tysker. Casper styrer kampen, men 20 sek. inden afslutning, får den anden udlignet og vi ender i Golden Point - som desværre bliver vundet af tyskeren. Han vinder også stævnet.

Gratis træning i September

8. september 2014, 23.37

Kære alle

Klubben tilbyder gratis træning i september måned for nye elever, hvis man melder sig ind i klubben inden den 20. september.

Børn betaler 375 (u/ 15 år) i kvartalet - Voksne 475.

Mvh

Farooq

Dette er Taekwondo !

5. september 2014, 12.02

Taekwondo er ikke bare en sport.
Det er at kunne ofre sig, at kunne vinde over sig selv, at være disciplineret, at føle smerte, at fejle og kunne rejse sig op igen, at kunne fortsætte selv når du ikke kan mere, at kunne skubbe grænserne mere end hvad du selv tror er muligt.

Taekwondo er en livsstil!

Drømmen om guldet - Kun for CPH City Taekwondo Klub

4. september 2014, 23.09

Gulddrømmen

Promotional video from last year!

27. august 2014, 14.46

CPH City TKD - Kimchi Festival

27. august 2014, 14.22

Fra klubbens opvisning sidste år... Vi er på fra 6:00.

Wonderful Copenhagen TKD Tournament

17. august 2014, 20.51

Klubben er stolt af resultatet. Med 6 deltagere, opnåede klubben 6 medaljer - 4 SØLV og 2 BRONZE.
Flere af kampene var ret tætte og det var marginaler der gjorde udslaget. Tak til alle kæmperne for indsatsen - keep it up!

Et kæmpe tillykke til Casper Morild for en af de mest spændende kampe - hvilket udløste titlen som "Bedste Senior herre kæmper" - det er Caspers seniordebut i Danmark, så det er en flot præstation.

Så går det løs i Valbyhallen

15. august 2014, 15.34


Klubben stiller op med et sejt hold til
Wonderful Copenhagen Taekwondo Tournament

Ilyas


Torkhani


Male


26 - 30 kg


Sami


Rashid


Male


59 - 63 kg


Casper


Morild


Male


58 - 63 kg


Mads


Skovgaard Mikkelsen


Male


54 - 58 kg


Emil


Vedel


Male


63 - 68 kg


Rayan


Ali


Female


41 - 44 kg


Sara


Alhashemy


Female


49 - 53 kgVi glæder os til at se dem alle kæmpe. Alle er velkomne til at komme og heppe.

Opstart af nyt hold for piger!

10. august 2014, 19.25

Som noget helt nyt, starter klubben et pigehold op. Aldersgruppen for dette hold er piger mellem 8 og 12 år.

Holdet har en begrænsning på max 12 elever og derefter lukkes der for nye.

Træningstiden bliver onsdag kl. 16:30 - 17:30.

Kontakt venligst Laila via email: laila1710@gmail.com

Nye træningstider fra august 2014

10. august 2014, 19.31

Ny træningsplan er iværksat fra 11. August 2014

NY TRÆNINGSPLAN
Børnehold (begynder / øvede)
Mandag og fredag 1700-1800

Kamphold (udvalgte)
Mandag 1800-2000 (teknik -kamp)
Onsdag 1730-1900 (fysisk træning)
Fredag 1800-2000 (teknik - kamp)
Søndag 1600-1800 (sparring)

Grundhold
Tirsdag 1700-1830

Pigehold
Onsdag 1630-1730

Ny betalingsmulighed - Swipp

30. juli 2014, 13.46

Kære alle

Så er det blevet muligt at betale med Swipp til klubbens konto. Det er ret simpelt, og alle der har en smartphone/Iphone kan oprette sig. [OPRET SWIPP]

Med Swipp oprettet kan man nøjes med at kende klubbens mobilnummer, så kan man overføre pengene fra konto til konto - uden at kende kontonummeret.

Læs evt. mere på Swipp.dk

bedste hilsner
Farooq

Få 20% rabat i Stadium 27/8-31/8

29. juli 2014, 15.35

Fra d. 27/8-31/8 kan alle jeres medlemmer inkl. venner og familie købe for 20% i alle landets butikker, ved at nævne at de kommer fra CPH City Taekwondo Klub.

Se mere i denne flyer  

hilsen

Farooq

Emil udtaget til U 21-EM 2014

17. marts 2015, 23.54

Klubben kan nu med stolthed fortælle, at Emil Vedel nu er udtaget til U21 EM.

Officielt bliver det den første vi skal have med i klubbens historie men vi håber naturligvis, at der bliver mange flere. 

U21 EM afholdes i Østrig, i Innsbruck i september måned.

Vi glæder os naturligvis. 

4 nye sortbælter til Copenhagen City Taekwondo Klub

22. juni 2014, 23.12

En af de største resultater a kampkunstudøver kan opnå, er det SORTE BÆLTE. Ikke alle har tålmodigheden til at udholde den hårde træning, eller de fysiske prøvelser det kræver - for de der holder ud er det det hele værd.

I den forløbne weekend var ikke mindre end 4 af den unge klubs elever til deres sortbæltegraduering i Solrød. Efter en hel dags prøvelser og træninger, kunne de alle binde det eftertragtede bælte om livet.  Det er nu for alvor deres taekwondo-"liv" starter.

fra venstre: Hayat Markouch, Sara Alhashemy, Silvia Song, Martin Song og Sabumnim Farooq Rashid


Summercup i Taastrup

14. juni 2014, 23.30

Ved sæsonens sidste stævne deltog klubben med 8 elever, Resultatet blev:

Samlet medaljehøst:
1 guld (Ibrahim)
3 sølv (Khadra, Casper Morild og Rayan Ali)
2 bronze (Emillie og Ilyas Torkhani)

Der udover blev Emilie kåret som årets kæmper og Khadra som bedste fighter.

Tillykke til jer alle

​SOMMERHYGGE DEN 22. JUNI

10. juni 2014, 15.35

Vi mødes ved Bispebjerg Station kl. 13:00 og tager fælles over til Bispebjerg Parken, hvor vi griller, spiller rundbold m.m. 

I skal selv medbringe kød og til- behør. Klubben sørger for drikkelse og grille (engangsgrille)
Tilmelding via holdsport

Sommertræning hele Juli måned!!!

3. juli 2014, 15.05

Kære alle

Så er vi igang med Sommerferien. Klubben er åben og aktiv :)

Der vil således være træning for børneholdet tirsdag og torsdag 17-18 og

for de voksne tirsdag og torsdag 18-19.30

Ud over dette vil der være feriecamp for børnene fra den 14-18 juli på Hulgårds legeplads

Læs mere her: Feriecamp Bispebjerg

Vi glæder os til at se jer alle :)

Sommerhilsner

Bestyrelsen

Get2Sport i Nørrebro - 31. maj 2014

2. juni 2014, 14.28

Klubbens første "rigtige" stævne i Danmark sluttede på en helt tilfredsstillende vis. Med vores 13 børn kom vi på en flot 6. plads. Alle eleverne viste et super godt mod, og kæmpede godt. Ikke alle nåede Guldet, men alle fik medalje.

Guld gik til Ibrahim

Sølv gik til Emilie SClara og Ilyas

Bronce gik til Hayam, HamzaMaryam, Joakim, Noah, Emilie FNikola, Farouq samt Siddiq

Så gik weekenden for CPH City

1. juni 2014, 18.09

Som del af klubbens sociale profil deltog en del af eleverne i et løb som støtter de der ikke selv kan løbe. Læs mere her: Walking Future

Klubben stillede op med 11 seje deltagere - både i 5 og 10 km distancen. Ud over dette støttede Lars Morild også op om arrangementet i 10 km.

Get2Sport-konceptet

14. maj 2014, 15.26

627

Læs mere om Konceptet med Get2Sport samt info omkring stævnet den 31. maj.


 

Klubbens deltagere ved Get2Sport

14. maj 2014, 15.23

Cph City deltager den 31 maj ved Get2sport-stævet i Nørrebro-hallen. Kom og støt klubben små poder og få samtidig et indblik i Taekwondo som sport.


Følgende elever stiller op:


Ismail Hamza Mohammad 22-24 kg


Lamrabet Farouq 24-26 kg


Torkhani Ibrahim 22-24 kg


Staehr Joakim Bjerge 32-36 kg


Larsen Noah Zea 26-28 kg


Lamrabet Siddiq 28-30 kg


Golemac Nikola 22-24 kg


Torkhani Ilyas 26-30 kg


Frederiksen Emilie 22 -24 kg


Sicko Emilie Marie 24-28 kg


Alsarraf Hayam -22 kg


Milosevic Maryam -22 kg


Kirkegaard Clara 32-36 kg


Stævnet starter kl. 0900-1600.


mvh


Bestyrelsen

Cph City 7. bedste klub ved stævnet i Lomma

14. maj 2014, 01.04

Når de store kan, så kan børnene også.


Ved stævnet i weekenden, fik voksenkampholdet 2 guld og 4 bronche.


Guld til Nadia og Sara
Bronche til Julius, Khadra, Rayan og Hayat.


Børnekampholdet kæmpede om søndagen og det blev til


Guld til Ilyas og Ibrahim (som også fik en fighterpokal)
Bronche til Emilie F og Clara.


Stort tillykke til jer alle - HVEM ER VI ;)

Malmø Open 2014

14. maj 2014, 01.00

Stolt af vores kæmpere til Malmø Open 2014
med bare 13 kæmpere blev resultatet 3 guld, 5 sølv og 3 bronze - Det er 11 medaljer ud af 13 mulige... og 8 finalekampe.

Dette sikrede os en 7. plads